Spørgsmål? Ring: 5121 0823

Derfor skal du arbejde mere agilt!

Nedenfor kan du se vores webinar omkring Agil Projektledelse og Scrum metoden.

Vi har certificeret hundredvis af projektledere landet over:

Boost dit CV med en certificering

Med vores certificering i agil projektledelse beviser du dine kompetencer indenfor projektledelse og ledelse generelt. Arbejdsmarkedet efterspørger i stigende grad projektledere med agil viden, og med en certificering i bagagen er du i stand til at imødekomme denne efterspørgsel.

Oversigt over kurset:

I dette indledende modul i kurset  kigger vi på hvad agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

I dette modul tager vi et kig på teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamensforberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en certificeringseksamen, hvor du efterfølgende vil få et certificeringsbevis for gennemført kursus.​

Hør hvad tidligere kursister mener om kurset:

Kurset var rigtig godt, og jeg lærte en masse af det. Jeg synes det var fint organiseret med afsnit man skulle læse i den tilhørende bog inden man skulle se video indholdet. Det fungerede rigtig fint med opdelingen af indhold i modulerne og veksling mellem læsning og video, hvilket gjorde det nemt at komme i gennem materialet.
20221209_141905 (2)
Daniel Kold
Software Developer - HSA Systems A/S
Kurset giver en super introduktion til agil projektledelse og hvad det kræver at mestre SCRUM i praksis. Kurset er bygget godt op, foregår i en intuitiv platform og har fint sammenspil mellem pensum og onlinemoduler. Tak for at trække SCRUM ned på et interessant og let forståeligt niveau, Mark!
1670596701442
Monica Liv Neerdal
Global PR Project Manager - EPOS Group A/S
Tak for et spændende og brugbart kursus. Jeg føler mig nu bedre rustet, til at prøve kræfter med agil projektledelse. Materialet har givet mig en generelt bedre forståelse, og de mange værktøjer og modeller som jeg nu ser frem til at prøve af.

Jeg er stor fan af kursets afvekslende opbygning mellem læsning og video. Samt muligheden for at tage det i etaper. Mark er god til at forklare begreberne, og man kan let relatere til projekter i ens egen hverdag.
1631727382713
Sanne Frank
Projektkoordinator - Davidsen Tømmerhandel A/S
Kurset har været utrolig lærerigt, og jeg føler mig klogere på hvordan jeg kan arbejde med agil projektledelse. Jeg lærte især hvordan jeg kan lede mine projekter mere effektivt, og hvordan jeg bedre kan inddrage kollegaer og samarbejdspartnere i projektet.

Jeg synes der var rigtig godt fokus på hvordan jeg som deltager i kurset kunne implementere det jeg lærte i hverdagen. Mark var også rigtig god til at hjælpe mig med at forstå tingene hvis der var noget som jeg var i tvivl om.
1568447141952
Maja Høgh Jensen
E-commerce & Content Specialist - LUXKIDS ApS
Jeg kan på det varmeste anbefale kurset, det har været hver en krone og investeret tid værd. Kurset her er en yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark været hurtig med tilbagemelding.
1632429909847
Peter Broløs
Co-Owner - Black Iron Horse
Online kurser er og bliver min favorit, da det kan passes ind i en travl hverdag. Marks kursus er et af de bedste jeg har prøvet, og vil klart anbefale hans kursus og tilgang til projektledelse.

Der er en meget fin balance mellem video og læsning, hvilket gør at det ikke bliver for tungt. Derudover er de jævnlig blog indlæg guld værd og understøtter processen på bedste vis.
1516870259737
Ronnie Michael Virum Nielsen
Direktør - All-Focus ApS
Mange tak for et godt kursus. Kurset ændrede helt sikkert min måde at tænke projektledelse på. Jeg føler mig nu meget mere forberedt til at håndtere de udfordringer, som jeg møder i mit arbejde.

Mark var fantastisk god til at formidle alt det faglige, det var meget jordnært og nemt at relatere til sin egen hverdag. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer og metoder at drive mine projekter med som jeg glæder mig til at komme igang med at bruge. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære mere om agil projektledelse.
1516873418261
Morten Ploug Henriksen
Konsulent - Syddansk Universitet
Man er ikke i tvivl om, at Mark er en utroligt erfaren og dygtig projektleder, som ved hvad han snakker om. Kurset er enormt lærerigt og jeg kan kun anbefale det til andre.

Ud over, at selve kurset er af høj kvalitet, så er hele oplevelsen med at tage kurset også i top. Det er en meget brugervenlig platform! Mark er altid nem at få fat på hvis man har spørgmål, og kurset er den perfekte blanding mellem læsning og video.
1570540384863
Jakob Johansen
Selvstændig
Kurset er på et godt niveau. Jeg kendte ikke noget til Scrum før jeg startede og synes jeg fik det ud af kurset, som jeg havde forventet.

Jeg synes det fungerede rigtig godt med at læse og derefter se video. Jeg fik en bedre forståelse af de forskellige dele, ved at læse først og derefter få det repeteret i videoerne og få ekstra informationer eller eksempler i videoerne.
Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre!
1549795990679
Nicole Vahl
Eksport assistent - Royal Greenland
Jeg synes at kurset var super godt. Kombinationen med bogen og videoerne fungerede rigtig fint, og jeg synes det var godt at se videoerne, og ikke kun læse omkring emnet.

Så opbygningen af kurset gjorde det let for mig forstå metoden. Jeg syntes at det var virkelig spændende og fik indtryk af at man kan komme langt med SCRUM hvis man er på udkig efter en agil metode.
1527772311424
Caroline Elnegaard
Ph.D.-studerende - Odense Universitetshospital
Det var et mega godt kursus. Scrum metoden er en virkelig spænende og interessant måde at drive projekter på. Jeg synes at videoerne er nemme at tilgå og de giver en god forståelse af materialet. Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til mine kollegaer.
1668257208404
Torben Winterskov
Selvstændig
Jeg synes det var en rigtig god gennemgang, og det er en alletiders mulighed for at kunne tage denne form for eksamen og undervisning. Det var også en god bog som medfulgte, den passede godt sammen med det som blev fortalt online i kurset.
1516268775559
Jesper Brandborg
Selvstændig

På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at lykkes med agil projektledelse!