Bliv Certificeret i Agil Projektledelse

Kom i gang med Agil Projektledelse!

Scrum-metoden er den mest populære agile projektledelsesmetode i verdenen! I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at kunne arbejde effektivt med Scrum i din organisation. Du får også muligheden for at blive certificeret i agil projektledelse. 

Scrum overview

Her er en liste over hvad du får ud af kurset

Få alt dette for bare 6.000 kr. ekskl. moms

Oversigt over modulerne i online kurset

Dette online kursus giver dig konkrete værktøjer til at understøtte udviklingsprocessen i Scrum-teams og agere som bindeled internt i projektet. Du bliver trænet i at understøtte den daglige udvikling, og hvordan du ledelsesmæssigt understøtter de andre i projektet. På kurset bliver du, med andre ord, klædt på til at arbejde med agile projekter. 

Modul 1: Introduktion til Agile og Scrum

I dette indledende modul i kurset skal vi kigge på hvad Agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum-processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

Modul 2: Scrum Principper og Aspekter

I dette modul tager vi et kig på al teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

Modul 3: Implementering af Scrum i din organisation

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

Modul 4: Skalering af Scrum i store projekter

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til brug i store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Eksamensforberedelse og certificerings eksamen​

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamens-forberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en certificerings eksamen, hvor du efterfølgende vil få et bevis for gennemført eksamen.

Lektionsoversigt

Se hvilke lektioner som du kommer igennem på kurset
 • Gennemgang af indhold og navigation
 • Gennemgang af pensum
 • Hvad er agil projektledelse? (3:15 min.)
 • Gennemgang af det agile manifesto (6:11 min.)
 • Gennemgang af de agile metoder (10:30 min.)
 • Et overblik og Scrum processerne (3:44 min.)
 • Introduktion til hjælpemidler i Scrum (7:24 min.)
 • Introduktion til Scrum møder (9:46 min.)
 • Introduktion til Scrum Principles (12:57 min.)
 • Scrum Aspekter – Organization (8:58 min.)
 • Scrum Aspekter – Business Justification (2:44 min.)
 • Scrum Aspekter – Quality (2:33 min.)
 • Scrum Aspekter – Change (3:10 min.)
 • Scrum Aspekter – Risk (2:26 min.)
 • Introduktion til Scrum faser (2:49 min.)
 • Scrum Faser – Initiate (11:25 min.)
 • Scrum Faser – Plan & Estimate (12:16 min.)
 • Scrum Faser – Implement (2:41 min.)
 • Scrum Faser – Review & Retrospect (2:41 min.)
 • Scrum Faser – Release (4:11 min.)
 • Program & Portfolios (5:27 min.)
 • Scrum of Scrums (SoS) (4:32 min.)
 • Stakeholder involvement (1:34 min.)
 • Eksamensforberedelse
 • Gennemgang af cheatsheet til eksamen

Hør fra folk der har taget dette online kursus:

Peter Broløs, Co-Owner - Black Iron Horse

Jeg har nu gennemført to kurser fra BlivProjektleder.dk, SCRUM og Trello kurset. Begge har med en overskuelig investering af tid og yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark aldrig været længere end en mail væk og han er hurtig med tilbagemelding.

Så jeg kan på det varmeste anbefale kurserne, de har været hver en krone og investeret tid værd.

Tag det næste skridt ved at tilmelde dig:

Tilmeld dig online kurset ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurset med det samme, og du kan tage det når det passer ind i dit skema. 

Få alt dette for bare 6.000 kr. ekskl. moms

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Online kursus - Agil Projektledelse i Praksis​ inkl. certificering
  × 1
kr.6.000
Subtotal kr.6.000
Moms kr.1.500
Total kr.7.500
 • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay

Fem gode grunde til at tage et Scrum kursus

Lær alt dette fra en erfaren projektleder med speciale i agil projektledelse

Mark Guldbrandsen

Certificeret Scrum Master & Product Owner

Jeg er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for projektledelse. Jeg er certificeret Scrum Master og Product Owner. Jeg har været med til at implementere den agile tankegang, herunder Scrum, i virksomheder, store som små på tværs af landet. 

SCRUM Fundamental Certifikat
SCRUM Master Certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen herunder. 

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Det er ikke nødvendigt at kende Scrum i forvejen for at deltage, da du får en lærebog og et pensum, som vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum, så der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agile eller Scrum.

Deltagerne får under kurset den nyeste SBOK™ Guide med den udleverede pensumliste. 

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer, øvelser og meget mere.

Selve undervisningen er på dansk, men der anvendes de engelske termer og engelsk undervisningsmateriale, samt supplerende online engelsk eksamensforberedelse. Grunden til dette er at eksamenen er på engelsk. Så hvis alt materiale er på dansk vil det være svært at kunne bestå eksamen i sidste ende. 

Vi tilbyder evig adgang til kurset, så du kan tage det lige så snart det passer ind i dit skema. Selvom du færdiggør kurset, kan du altid komme tilbage og se videoerne igen. Vi ser mange som genser vores kursus efter noget tid, for at få forfrisket kurset. Du kan se og gense kurset så mange gange som du har lyst til.

Vi tilbyder 100% bestå garanti, så består du ikke certificeringseksamenen, får du pengene tilbage for kurset. Eksamensudbyderen har samme garanti, så du vil ikke betale noget i det tilfælde.

Certificeringseksamenen har pt. en beståelsesprocent på over 95% og der er ikke nogle af vores kursister som ikke har bestået.

I sidste del af kurset får du et link til hvor du kan tage certificeringseksamen. Det er en online multiple choice eksamen så du kan tage den hjemmefra, præcis når det passer dig. Og du får svar på eksamen med det samme.

Prisen for denne certificeringseksamen er allerede indregnet i kurset pris. Så du skal ikke betale ekstra for dette. 

Hvis du fortryder inden for 30 dage kan du fortryde dit køb og få pengene tilbage for kurset. Du skal blot kontakte os igennem , så annullerer vi købet.

Jeg tilbyder 2 måder at betale for kurset på:

 • Faktura betaling, her vil du inden for kort tid efter modtage en faktura som du enten kan betale via bankoverførelse, eller via Mobilepay
 • Du kan også betale med betalingskort, der er det muligt at betale med VISA, American Express eller MasterCard. Det er pt. ikke muligt at betale med Dankort. 

Ja, vi tilbyder virksomhedordninger for vores kurser. Men du skal udfylde formen nedenfor “Andre spørgsmål?” hvis du ønsker et tilbud på det. Der gives forskellige tilbud ud fra hvor mange som der skal have adgang til kurset. 

Andre spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som Agil Projektleder?

Vind et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Skriv dig op til nyhedsbrevet nedenfor og vær med i lodtrækningen om et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Scrum-metoden er den mest populære agile projektledelsesmetode i verdenen! I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at kunne arbejde effektivt med Scrum i din organisation. Du får også muligheden for at blive certificeret i agil projektledelse.

leon-Oalh2MojUuk-unsplash

Kursus i agil projektledelse - Scrum kursus

Står du og mangler en effektiv metode til at lede dine projekter ud fra? Så er det nu at du skal slå til! Du kan nemlig få et kursus i agil projektledelse for bare 2500,- På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at drive effektive og succesfulde projekter ud fra den agile tankegang 😁

Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.