Spørgsmål? Ring: 5121 0823

Certificering i Agil Projektledelse med Scrum

Få værktøjer til at håndtere selv de mest kaotiske projekter, hvor kravene ændres undervejs. Agil projektledelse hjælper dig med at opnå effektivitet, kontrol og hurtige resultater. Du får også en effektiv metode til at holde både budget og tidsplan i skak!

Afspil video

Gør som projektledere landet over og tag din certificering hos os:

Boost dit CV med vores certificering

Med vores certificering i agil projektledelse beviser du dine kompetencer indenfor projektledelse og ledelse generelt. Arbejdsmarkedet efterspørger i stigende grad projektledere med agil viden, og med en certificering i bagagen er du i stand til at imødekomme denne efterspørgsel.

Bonus: Lige nu får du vores certificering med uden merpris. Spar: 3.500 kr. ekskl. moms

Oversigt over kurset:

I dette indledende modul i kurset  kigger vi på hvad agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

I dette modul tager vi et kig på teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamensforberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en certificeringseksamen, hvor du efterfølgende vil få et certificeringsbevis for gennemført kursus.​

Dit udbytte af kurset:

Kom godt fra start med dine projekter

Du øger chancen for projektets succes ved at komme godt fra start. Den agile metode hjælper dig hurtigere igang med dine projekter.

Guide til projektledelse

Bliv verdensmester til planlægning af projekter

Det bliver nemt og overskueligt at præsentere andre for fremdriften i dine projekter, når du planlægger ud fra den agile metode.

Få lavet en brugertest

Få styr på projektets mange krav med nye metoder

Du sikrer maksimal forretningsværdi tidligt i dine projekter, ved at bruge gennemtestede metoder til at beskrive, estimere og prioritere projektets krav.

Sådan får du dit projekt tilbage på sporet igen!

Hold selv det mest komplekse projekt på sporet

Du kan nemt tilpasse dit projekt undervejs og sikrer en stabil fremdrift, da den agile metode giver dig en fleksibel tilgang til projektledelse.

Brug RACI-modellen til delegering af roller/ansvar i dit projekt

Bliv en selvsikker leder overfor dit projektteam

Du får konkrete teknikker og metoder til at lede og motivere dit projektteam, så du kan inddrage dem i hele processen og give dem ansvar for opgaverne.

En introduktion til Scrum sprints og sprint planlægning

Effektiv håndtering af uvisheder og risici

Der opstår altid uvisheder og risici i dine projekter, men med den agile metode vil du lærer hvordan du hurtigt kan spotte og håndtere dem undervejs i projektet.

Hør hvad tidligere kursister mener om kurset:

Kurset var rigtig godt, og jeg lærte en masse af det. Jeg synes det var fint organiseret med afsnit man skulle læse i den tilhørende bog inden man skulle se video indholdet. Det fungerede rigtig fint med opdelingen af indhold i modulerne og veksling mellem læsning og video, hvilket gjorde det nemt at komme i gennem materialet.
20221209_141905 (2)
Daniel Kold
Kurset giver en super introduktion til agil projektledelse og hvad det kræver at mestre SCRUM i praksis. Kurset er bygget godt op, foregår i en intuitiv platform og har fint sammenspil mellem pensum og onlinemoduler. Tak for at trække SCRUM ned på et interessant og let forståeligt niveau, Mark!
1687197740654
Monica Liv Neerdal
Jeg synes kurset var rigtig godt forklaret på et sprog og i et tempo man kan forstå. Jeg synes det var sat godt sammen, så det man læser i bogen koges ned i videoerne efterfølgende. Det var også fedt at når man skulle tage notater nogle guldkorn, så kunne jeg pause videoen.

Det fungerede også rigtig godt at man kan tage et break og passe sit arbejde uden at det betyder noget, da man nemt kunne vende tilbage hvor man slap. Det kan passes ind i en travl hverdag og kan genses mange gange, hvis der er noget man ikke lige fangede.
1517435933297
Michael Haubjerg
Det faglige niveau var passende. Jeg har selv deltaget i flere projekter, synes kurset er godt til at binde teorien sammen med praksis. Mark er rigtig god til at fremhæve essensen af de vigtigste områder i lærebogen. Det gør det let at sammenfatte og huske det læste.

Jeg synes kombinationen af kurset, læsning og Cheat sheet er rigtig fint. Cheat sheet er godt når man skal igang med at bruge Scrum i praksis. Jeg vil helt klart anbefale kurset til kollegaer og venner, da både pris og udbytte slår klart andre kurser i markedet.
jesperfrom
Jesper Fromsejer Thomsen
Tak for et spændende og brugbart kursus. Jeg føler mig nu bedre rustet, til at prøve kræfter med agil projektledelse. Materialet har givet mig en generelt bedre forståelse, og de mange værktøjer og modeller som jeg nu ser frem til at prøve af.

Jeg er stor fan af kursets afvekslende opbygning mellem læsning og video. Samt muligheden for at tage det i etaper. Mark er god til at forklare begreberne, og man kan let relatere til projekter i ens egen hverdag.
1631727382713
Sanne Frank
Kurset har været utrolig lærerigt, og jeg føler mig klogere på hvordan jeg kan arbejde med agil projektledelse. Jeg lærte især hvordan jeg kan lede mine projekter mere effektivt, og hvordan jeg bedre kan inddrage kollegaer og samarbejdspartnere i projektet.

Jeg synes der var rigtig godt fokus på hvordan jeg som deltager i kurset kunne implementere det jeg lærte i hverdagen. Mark var også rigtig god til at hjælpe mig med at forstå tingene hvis der var noget som jeg var i tvivl om.
1568447141952
Maja Høgh Jensen
Jeg synes kurset havde et godt fagligt niveau, og det kom hurtigt omkring hvordan man arbejder med Scrum metoden, og alle dens faser og processer.

Kurset var velstruktureret, med en tydelig sammenhæng til kapitlerne fra den medfølgende bog, og formidlet gennem videoer der effektivt opsummerede pensum. Jeg vil stærkt anbefale kurset til andre der mangler viden om Scrum.
1632429909847
Peter Broløs
Online kurser er og bliver min favorit, da det kan passes ind i en travl hverdag. Marks kursus er et af de bedste jeg har prøvet, og vil klart anbefale hans kursus og tilgang til projektledelse.

Der er en meget fin balance mellem video og læsning, hvilket gør at det ikke bliver for tungt. Derudover er de jævnlig blog indlæg guld værd og understøtter processen på bedste vis.
1516870259737
Ronnie Michael Virum Nielsen
Mange tak for et godt kursus. Kurset ændrede helt sikkert min måde at tænke projektledelse på. Jeg føler mig nu meget mere forberedt til at håndtere de udfordringer, som jeg møder i mit arbejde.

Mark var fantastisk god til at formidle alt det faglige, det var meget jordnært og nemt at relatere til sin egen hverdag. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer og metoder at drive mine projekter med som jeg glæder mig til at komme igang med at bruge. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære mere om agil projektledelse.
1516873418261
Morten Ploug Henriksen
Man er ikke i tvivl om, at Mark er en utroligt erfaren og dygtig projektleder, som ved hvad han snakker om. Kurset er enormt lærerigt og jeg kan kun anbefale det til andre.

Ud over, at selve kurset er af høj kvalitet, så er hele oplevelsen med at tage kurset også i top. Det er en meget brugervenlig platform! Mark er altid nem at få fat på hvis man har spørgmål, og kurset er den perfekte blanding mellem læsning og video.
1570540384863
Jakob Johansen
Kurset er på et godt niveau. Jeg kendte ikke noget til Scrum før jeg startede og synes jeg fik det ud af kurset, som jeg havde forventet.

Jeg synes det fungerede rigtig godt med at læse og derefter se video. Jeg fik en bedre forståelse af de forskellige dele, ved at læse først og derefter få det repeteret i videoerne og få ekstra informationer eller eksempler i videoerne.
Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre!
1549795990679
Nicole Vahl
Jeg synes at kurset var super godt. Kombinationen med bogen og videoerne fungerede rigtig fint, og jeg synes det var godt at se videoerne, og ikke kun læse omkring emnet.

Så opbygningen af kurset gjorde det let for mig forstå metoden. Jeg syntes at det var virkelig spændende og fik indtryk af at man kan komme langt med SCRUM hvis man er på udkig efter en agil metode.
1527772311424
Caroline Elnegaard
Det var et mega godt kursus. Scrum metoden er en virkelig spænende og interessant måde at drive projekter på. Jeg synes at videoerne er nemme at tilgå og de giver en god forståelse af materialet. Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til mine kollegaer.
1668257208404
Torben Winterskov
Jeg synes det var en rigtig god gennemgang, og det er en alletiders mulighed for at kunne tage denne form for eksamen og undervisning. Det var også en god bog som medfulgte, den passede godt sammen med det som blev fortalt online i kurset.
1516268775559
Jesper Brandborg

Få alt dette lige nu for bare 4.000 kr. ekskl. moms
Normalpris: 8.000 kr. ekskl. moms

 Eksklusiv bonus: Få certificeringen med gratis – værdi af 3.500 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig vores online kursus ved at udfylde formularen nedenfor. Du får straks adgang til kurset, og du kan selv vælge hvornår du vil begynde på kurset.

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Online kursus - Agil Projektledelse i Praksis​ inkl. certificering  × 1 kr.4.000
Subtotal kr.4.000
Moms kr.1.000
Total kr.5.000
 • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay. Skal du betale med EAN (E-faktura) skal du blot besvare ordrebekræftelsen med jeres EAN nummer.

Betal via bankoverførelse, E-faktura, MobilePay eller betalingskort:

  100% tilfredshed eller pengene tilbage   

Vi sætter barren højt – for både os selv og for dig. Vi er så overbeviste om værdien af vores undervisning, at vi tilbyder en unik garanti: Hvis du ikke føler, at du har fået væsentlig indsigt, opnået nye færdigheder, eller bestået din certificering efter at have deltaget i vores kursus, skal du selvfølgelig ikke at betale for det.

100% tilfredshedsgaranti!

Din tilfredshed er vores topprioritet. Hvis du ikke føler, at kurset har levet op til dine forventninger, refunderer vi betalingen.

Lær noget på kurset!

Vi sikrer, at du går fra kurset med friske perspektiver og konkrete værktøjer, som du kan anvende i din professionelle karriere.

Bestå certificerings ekamen!

Vores kursus er designet til at forberede dig grundigt til certificeringen. Hvis du ikke består, står vi ved din side.

Underviser: Mark Guldbrandsen

I mere end 8 år har Mark arbejdet med agil projektledelse og hjulpet et væld af danske selskaber med at komme igang med den agile metode.
Spørgsmål? Så ring: 51210823

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen tage fat på mig. Vi er altid klar til at hjælpe hvis der skulle være noget. 

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Den agile tankegang ser vi typisk hjælpe projektledere til at få styr på komplekse og dynamiske projekter, samt at organisationer opnår en højere effektivitet og ROI i deres projekter.

Det er ikke nødvendigt at kende Scrum i forvejen for at deltage, da du får en lærebog og et pensum, som vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum, så der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agile eller Scrum.

Deltagerne får under kurset den anderkendte SBOK™ Guide med den udleverede pensumliste. I lektionerne gemmengår vi også alt materialet fra A til Z.

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer, øvelser og meget mere.

Selve undervisningen og eksamen er på dansk, men der anvendes de engelske termer og pensum er engelsk.

Vi tilbyder evig adgang til kurset, så du kan tage det lige så snart det passer ind i dit skema. Selvom du færdiggør kurset, kan du altid komme tilbage og se videoerne igen.

Vi ser mange som genser vores kursus efter noget tid, for at få opfrisket kurset. Du kan se og gense kurset så mange gange som du har lyst til.

I sidste del af kurset får du et link til certificeringseksamen. Det er en online multiple choice eksamen, så du kan tage den hjemmefra, præcis når det passer dig. Og du får svar på eksamen med det samme.

Bonus lige nu: Prisen for denne certificeringseksamen er allerede indregnet i kursets pris, den koster normalt 3.500 kr. Men lige nu skal du ikke betale ekstra for dette. Så skynd dig at slå til mens dette gælder. 

Der er mulighed for at gå til eksamen igen i et andet forsøg. Inden det andet forsøg kan du få en konsultation med vores underviser, hvor vi kigger din eksamen igennem og hjælper dig til at bestå eksamen i andet forsøg. 

Det koster ikke ekstra at tage reeksamen.

Du kan fortryde dit køb inden for 30 dage og få pengene tilbage for kurset. Du skal blot kontakte os igennem , så annullerer vi købet.

Når du modtager din faktura kan du betale den på følgende måder:

 • Bankoverførelse
 • Mobilepay
 • Betalingskort

Skal du betale med E-faktura (EAN) skal du kontakte os, og sende jeres EAN nummer via formularen nedenfor, efter du har bestilt kurset. 

Ja, vi tilbyder virksomhedordninger for vores kurser. Men du skal udfylde formularen “Andre spørgsmål?” nedenfor hvis du ønsker et tilbud på det. Der gives forskellige tilbud ud fra hvor mange der skal have adgang til kurset. 

Både du som person og den organisation, du arbejder for vil drage fordel af, at du tager en projektlederuddannelse eller certificering.

Herunder er der listet 11 fordele både for dig og organisationen som du arbejder for.


Fordele for dig som enkeltperson:

 • Giver dig yderligere brugbar viden, færdigheder, teknikker og værktøjer for at få mere succes med at styre eller levere projekter.
 • Viser over for arbejdsgiveren, at du har lyst og engagement til at lære og forbedre sig selv og dermed øge din individuelle profil i organisationen. Dette etablerer dig som en kontinuerlig elev. Læring er en værdi i sig selv, og dem omkring dig vil respektere og beundre dig for det.
 • Forbedrer karriereudviklingsudsigterne ved at have opnået en eksternt anerkendt projektledelseskvalifikation eller certificering. Det kan stille dig bedre når du skal søge nyt job. Du er mere tilbøjelige til at blive overvejet af arbejdsgivere, hvis du har projektledelse certificering mod en person, der ikke har.
 • Giver et eksternt bredt benchmark for din viden og kompetence inden for projektledelse.
 • Du kan blive en bedre mentor. Evnen til at vejlede er i høj grad baseret på erfaring, men de bedste mentorer kan nå ud over deres erfaring. De er i stand til at reflektere over deres erfaringer og relatere det til en andens helt anden oplevelse.
 

Fordele for din arbejdsgiver:

 • Du kan tilbyde viden om bedste praksis, færdigheder, værktøjer og teknikker, der er erhvervet gennem den uddannelse, der er nødvendig for at opnå en projektledelseskvalifikation, der kan anvendes tilbage på arbejdspladsen.
 • Støtter enkeltpersoner med deres personlige og karriereudviklingsplanlægning. Dette kan igen resultere i øget påskønnelse af og engagement i organisationen af den enkelte medarbejder.
 • Forbedret evne og kompetence til at levere en organisations programmer eller projekter, hvilket resulterer i øget kundetilfredshed og omdømme, sparer omkostninger, udnytter ressourcer mere effektivt og påvirker moralen positivt.
 • Forbedrer en organisations egne projekt- eller programledelsesmetoder og -processer ved at få en forståelse af bedste praksis.
 • Øger organisationens troværdighed over for egne medarbejdere og kunder ved at have kompetente projektledere, der har opnået eksternt anerkendte certificeringer eller kvalifikationer.
 • Ekstern anerkendelse af en persons viden og evner inden for projektledelse, der angiver et centralt niveau af indlejret forståelse, som derefter sandsynligvis vil blive anvendt tilbage på arbejdspladsen.

Du skal nok forvente at sætte cirka to-tre arbejdsdage af til at komme igennem kurset. Eksamen tager 45 minutter.

Dette kursus giver dig mulighed for at tage certificeringseksamen via en online test. Når du har bestået testen får du tilsendt dit certificeringsbevis. 

 • Antal spørgsmål: 50 spørgsmål
 • Tid: 45 minutter
 • Format: Multiple choice

Du kan altid tage en reeksamen hvis du ikke består i første forsøg. Denne reeksamen er en del af prisen. Vi tilbyder sparring hvis du ikke består, så du er klar til reeksamen. 

Andre spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Fordele ved vores kursus:

Tilpasser sig dit skema

Du får adgang til kurset med det samme, og du kan altid tilgå det. Det er derfor nemt at passe kurset ind i en travl hverdag. Du kan også selv vælge hvornår du vil begynde på kurset.

Altid opdateret kursus

Vi opdaterer løbende kurset med nye lektioner, moduler eller skabeloner. Du får selvfølgelig også automatisk adgang til det så snart de er tilgængelige. Du har derfor altid adgang til opdateret viden. 

Se og gense kurset

Repetition er med til at øge indlæringen, og vi ser rigtig mange kursister der genser kurset efter noget tid. Du har altid adgang til kurset, så du kan se og gense det så mange gange du vil.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som Agil Projektleder?