Online kursus - Bliv Scrum Certificeret

Kom godt i gang med Scrum!

Scrum-metoden er den mest populære agile projektledelsesmetode i verdenen! 

Scrum overview

Her er en liste over hvad du får ud af kurset

Få alt dette for bare 2.000 kr. ekskl. moms
Normalpris: 2.500 kr. ekskl. moms

Oversigt over modulerne i online kurset

Dette online kursus giver dig konkrete værktøjer til at understøtte udviklingsprocessen i Scrum-teams og agere som bindeled internt i projektet. Du bliver trænet i at understøtte den daglige udvikling, og hvordan du ledelsesmæssigt understøtter de andre i projektet. På kurset bliver du, med andre ord, klædt på til at blive certificeret Scrum Master. 

Modul 1: Introduktion til Agile og Scrum

I dette indledende modul i kurset skal vi kigge på hvad Agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum-processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

Modul 2: Scrum Principper og Aspekter

I dette modul tager vi et kig på al teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

Modul 3: Implementering af Scrum i din organisation

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

Modul 4: Skalering af Scrum i store projekter

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til brug i store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Modul 5: Eksamensforberedelse og prøveeksamen

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamens-forberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en prøveeksamen, som du kan tage på forhånd, for at se om du er klar.

Tag det næste skridt og bliv Scrum Master ved at tilmelde dig herunder:

Tilmeld dig online kurset ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurset med det samme, og du kan tage det når det passer ind i dit skema. 

Få alt dette for bare 2.000 kr. ekskl. moms
Normalpris: 2.500 kr. ekskl. moms

Hør fra folk der har taget dette online kursus:

Peter Broløs, Co-Owner - Black Iron Horse

Jeg har nu gennemført to kurser fra BlivProjektleder.dk, SCRUM og Trello kurset. Begge har med en overskuelig investering af tid og yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark aldrig været længere end en mail væk og han er hurtig med tilbagemelding.

Så jeg kan på det varmeste anbefale kurserne, de har været hver en krone og investeret tid værd.

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Online kursus - Bliv Scrum Certificeret
  × 1
DKK2.000
Subtotal DKK2.000
Moms DKK500
Total DKK2.500
  • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay

Fem gode grunde til at tage et Scrum kursus

Lær alt dette fra en erfaren projektleder med speciale i agil projektledelse

Mark Guldbrandsen

Certificeret Scrum Master & Product Owner

Jeg er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for projektledelse. Jeg er certificeret Scrum Master og Product Owner. Jeg har været med til at implementere den agile tankegang, herunder Scrum, i virksomheder, store som små på tværs af landet. 

SCRUM Fundamental Certifikat
SCRUM Master Certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen herunder. 

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Det er ikke nødvendigt at kende Scrum i forvejen for at deltage, da du får en lærebog og et pensum, som vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum, så der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agile eller Scrum.

Deltagerne får under kurset den nyeste SBOK™ Guide med den udleverede pensumliste. 

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer, øvelser og meget mere.

Selve undervisningen er på dansk, men der anvendes de engelske termer og engelsk undervisningsmateriale, samt supplerende online engelsk eksamensforberedelse. Grunden til dette er at eksamenen er på engelsk. Så hvis alt materiale er på dansk vil det være svært at kunne bestå eksamen i sidste ende. 

Eksamenen tages online, hvor du selv booker dato og tidspunkt. Eksamenen er overvåget og på selve eksamensdagen vil du blive guidet igennem eksamenen. Du vil ved start af eksamenen blive bedt om at vise foto-ID (f.eks. kørekort eller pas).

Eksamenen består af:

  • 2 timers multiple choice eksamen
  • 100 spørgsmål
  • Overvåget online eksamen

Ved afslutning af kurset får du et link tilsendt, hvor du kan tilmelde dig eksamenen. 

Scrum Master Certified eksamen tages på engelsk.

Krav for online eksamen:

  • Du skal have et webkamera.
  • Du skal have en mikrofon, og den indbyggede i en bærbar er rigeligt fin. Ellers brug et headset.
  • Du skal have mulighed for at sidde alene i et lokale under hele eksamenen.

Eksamenen er frivillig, og du tager den online. Tidspunktet booker du selv. Du kommer igennem en multiple choice-certificering uden hjælpemidler, som giver en godkendt certificering som Scrum Master. Prisen for Scrum Master-certificering er 450USD.

Vi tilbyder evig adgang til kurset, så du kan tage det lige så snart det passer ind i dit skema. Selvom du færdiggør kurset, kan du altid komme tilbage og se videoerne igen. Vi ser mange som genser vores kursus efter noget tid, for at få forfrisket kurset. Du kan se og gense kurset så mange gange som du har lyst til.

Vi tilbyder 100% bestå garanti, så består du ikke certificeringseksamenen, får du pengene tilbage for kurset. Eksamensudbyderen har samme garanti, så du vil ikke betale noget i det tilfælde.

Certificeringseksamenen har pt. en beståelsesprocent på over 95% og der er ikke nogle af vores kursister som ikke har bestået.

I sidste del af kurset får du et link til hvor du kan tilmelde dig til certificeringseksamen. Det er en online multiple choice eksamen så du kan tage den hjemmefra, præcis når det passer dig. Og du får svar på eksamen med det samme.

Prisen for denne certificeringseksamen er USD 450, det vil sige omkring 2.800 kr. Der får du tre forsøg inkluderet til at bestå eksamen, og du kan selv vælge hvor og hvornår du vil tage hvert forsøg.

Eksamen er rimelig lige til, og jeg kommer i kurset med nogle tips & tricks til hvordan du kan øge dine chance for at bestå. Lige nu er bestå raten over 95%, så du vil næsten med garanti bestå.

Hvis du fortryder inden for 30 dage kan du fortryde dit køb og få pengene tilbage for kurset. Du skal blot kontakte os igennem , så annullerer vi købet.

Jeg tilbyder 2 måder at betale for kurset på:

  • Faktura betaling, her vil du inden for kort tid efter modtage en faktura som du enten kan betale via bankoverførelse, eller via Mobilepay
  • Du kan også betale med betalingskort, der er det muligt at betale med VISA, American Express eller MasterCard. Det er pt. ikke muligt at betale med Dankort. 

Ja, vi tilbyder virksomhedordninger for vores kurser. Men du skal udfylde formen nedenfor “Andre spørgsmål?” hvis du ønsker et tilbud på det. Der gives forskellige tilbud ud fra hvor mange som der skal have adgang til kurset. 

Andre spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som Scrum Master?*

*Det er faktisk sådan at rigtig mange kan opnå en markant stigning i løn blot ved at tilegne sig en viden om, og erfaring med Scrum. En Scrum Master tjener i snit 49.574 kr. om måneden. 

Kursus i agil projektledelse - Scrum kursus

Står du og mangler en effektiv metode til at lede dine projekter ud fra? Så er det nu at du skal slå til! Du kan nemlig få et kursus i agil projektledelse for bare 2500,- På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at drive effektive og succesfulde projekter ud fra den agile tankegang 😁

Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.