Online kursus - Bliv Scrum Certificeret

Kom godt i gang med Scrum!

Her lærer du hvordan du kommer igang med Scrum i rollen som Scrum Master

Scrum overview

Her er en liste over hvad du får ud af kurset

Få alt dette for bare 4.500 kr. ekskl. moms
Normalpris: 6.000 kr. ekskl. moms

Denne kampagne udløber om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Denne kampagne er udløbet

Oversigt over modulerne i online kurset

Dette online kursus giver dig konkrete værktøjer til at understøtte udviklingsprocessen i Scrum-teams og agere som bindeled internt i projektet. Du bliver trænet i at understøtte den daglige udvikling, og hvordan du ledelsesmæssigt understøtter de andre i projektet. På kurset bliver du, med andre ord, klædt på til at blive certificeret Scrum Master. 

Modul 1: Introduktion til Agile og Scrum

I dette indledende modul i kurset skal vi kigge på hvad Agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum-processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

Modul 2: Scrum Principper og Aspekter

I dette modul tager vi et kig på al teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

Modul 3: Implementering af Scrum i din organisation

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

Modul 4: Skalering af Scrum i store projekter

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til brug i store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Modul 5: Eksamensforberedelse og prøveeksamen

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamens-forberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en prøveeksamen, som du kan tage på forhånd, for at se om du er klar.

Se eksempler fra dette online kursus:

Tag det næste skridt og bliv Scrum Master ved at tilmelde dig herunder:

Tilmeld dig online kurset “Bliv Scrum Master Certificeret” ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurset med det samme, og du kan tage det når det passer ind i dit skema. 

Få alt dette for bare 4.500 kr. ekskl. moms
Normalpris: 6.000 kr. ekskl. moms

Hør fra folk der har taget dette online kursus:

Morten Nysøe
Afspil video
4.5/5

Det var et fantastisk kursus, utrolig lærerigt og god faglighed – Morten

Kasper Dupont
Afspil video
5/5

Det var et fantastisk kursus, utrolig lærerigt og god faglighed – Kasper

Frederik Foldager
Afspil video
4.5/5

Det var et fantastisk kursus, utrolig lærerigt og god faglighed – Frederik

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Online kursus - Bliv Scrum Certificeret  × 1 DKK4.500
Subtotal DKK4.500
Moms DKK1.125
Total DKK5.625
  • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay

Denne kampagne udløber om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Denne kampagne er udløbet

Lær alt dette fra en erfaren projektleder med speciale i agil projektledelse

Det er vigtigt at vælge det rigtige kursus, og et som passer til dig. Jeg har lavet dette kursus fordi jeg selv s

Mark Guldbrandsen

Certificeret Scrum Master & Product Owner

Jeg er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for projektledelse. Jeg er certificeret Scrum Master og Product Owner. Jeg har været med til at implementere den agile tankegang, herunder Scrum, i virksomheder, store som små på tværs af landet. 

SCRUM Fundamental Certifikat
SCRUM Master Certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen til at kontakte mig her

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Det er ikke nødvendigt at kende Scrum i forvejen for at deltage, da du får en lærebog og et pensum, som vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum, så der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agil eller Scrum.

Deltagerne får inden kurset den nyeste SBOK™ Guide med den udleverede pensumliste. 

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer, øvelser og meget mere.

Selve undervisningen er på dansk, men der anvendes de engelske termer og engelsk undervisningsmateriale, samt supplerende online engelsk eksamensforberedelse. Grunden til dette er at eksamenen er på engelsk. Så hvis alt materiale er på dansk vil det være svært at kunne bestå eksamen i sidste ende. 

Eksamenen tages online, hvor du selv booker dato og tidspunkt. Eksamenen er overvåget og på selve eksamensdagen vil du blive guidet igennem eksamenen. Du vil ved start af eksamenen blive bedt om at vise foto-ID (f.eks. kørekort eller pas).

Eksamenen består af:

  • 2 timers multiple choice eksamen
  • 100 spørgsmål
  • Overvåget online eksamen

Ved afslutning af kurset får du et link tilsendt, hvor du kan tilmelde dig eksamenen. 

Scrum Master Certified eksamen tages på engelsk.

Krav for online eksamen:

  • Du skal have et webkamera.
  • Du skal have en mikrofon, og den indbyggede i en bærbar er rigeligt fin. Ellers brug et headset.
  • Du skal have mulighed for at sidde alene i et lokale under hele eksamenen.

Eksamenen er frivillig, og du tager den online. Tidspunktet booker du selv. Du kommer igennem en multiple choice-certificering uden hjælpemidler, som giver en godkendt certificering som Scrum Master. Prisen for Scrum Master-certificering er 450USD.

Du får adgang til e-læringsplatformen i op til 12 måneder. Selvom du færdiggør kurset, kan du stadig komme tilbage og se videoerne igen, frem til udløb af de 12 måneder.

Jeg tilbyder 100% bestå garanti, så består du ikke certificeringseksamenen, får du pengene tilbage for kurset. Eksamensudbyderen har samme garanti, så du vil ikke betale noget i det tilfælde. 

Certificeringseksamenen har pt. en beståelsesprocent på over 95%

Hvis du fortryder inden for 30 dage, og har set mindre end 50% af kurset kan du fortryde dit køb. Du skal blot kontakte mig igennem kontaktformularen her på siden, så annullerer jeg købet. Hvis der allerede er betalt for kurset, vil pengene selvfølgelig blive returneret hurtigst muligt. 

Jeg tilbyder 3 måder at betale for kurset på:

  • Faktura
  • Mobilepay
  • Bankoverførsel

Andre spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som Scrum Master?*

*Det er faktisk sådan at rigtig mange kan opnå en markant stigning i løn blot ved at tilegne sig en viden om, og erfaring med Scrum. Scrum Masters tjener i snit 49.595 kr. om måneden. 

Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.