KAMPAGNE: Online Trello og Scrum kursus for bare 3.000,-

Slå to fluer med ét smæk!

Vi har oplevet at mange har valgt både at bestille vores Scrum og Trello kursus. Du kan derfor lige nu få både vores Scrum og Trello kursus for bare 3.000,-

Der er en stor synergi mellem disse kurser! Det ene lærer dig teori og praksis omkring verdens mest populære projektledelsemetode (Scrum), og vil give dig alt den viden du skal bruge for at drive komplekse projekter. Det andet giver dig et konkret værktøj (Trello) til at arbejde mere effektivt med, som vil hjælpe dig med at sikre at der ikke bliver tabt nogle bolde i projektet. 

Hør fra folk der har taget disse online kurser:

Peter Broløs, Co-Owner - Black Iron Horse

Jeg har nu gennemført to kurser fra BlivProjektleder.dk, SCRUM og Trello kurset. Begge har med en overskuelig investering af tid og yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark aldrig været længere end en mail væk og han er hurtig med tilbagemelding.

Så jeg kan på det varmeste anbefale kurserne, de har været hver en krone og investeret tid værd.

Kursus i Trello projektledelsesværktøj

Her er en liste over hvad du vil lære på dette online Trello kursus:

Dette Trello kursus har også fokus på effektivitet

Dette online Trello kursus giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde effektivt i dine projekter. Dette opnår du ved at arbejde ud fra Kanban metoden, tilføje Power-Ups og bruge Butler (automatiseringsmotoren).

Lær at arbejde ud fra Kanban metoden

Du vil undervejs i Trello kurset lære hvordan du i praksis kan arbejde ud fra Kanban metoden og drive Kanban projekter i din organisation. Med Kanban metoden kan du få det fulde udbytte af Trello platformen. 

Trello Power-Ups - Nye funktioner og integrationer

Trello kan mange ting ud af boksen, men den rigtige styrke i Trello er dens mange Power-Ups. Du vil i dette Trello kursus lære, hvordan du let integrerer med andre systemer, eller tilføjer nye funktioner til Trello via Power-Ups. 

Trello automatisering med Butler

Butler kan automatisere rigtig mange manuelle processer som kan lette arbejdspresset i projektet. Du bliver i Trello kurset introduceret til hvordan du selv kan oprette disse automatiseringer i dine projekter. 

Oversigt over Scrum kurset

Dette online Scrum kursus giver dig konkrete værktøjer til at understøtte udviklingsprocessen i Scrum-teams og agere som bindeled internt i projektet. Du bliver trænet i at understøtte den daglige udvikling, og hvordan du ledelsesmæssigt understøtter de andre i projektet. På kurset bliver du, med andre ord, klædt på til at blive certificeret Scrum Master. 

Agil Projektledelse med Scrum​

Modul 1: Introduktion til Agile og Scrum

I dette indledende modul i kurset skal vi kigge på hvad Agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum-processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

Modul 2: Scrum Principper og Aspekter

I dette modul tager vi et kig på al teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

Modul 3: Implementering af Scrum i din organisation

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

Modul 4: Skalering af Scrum i store projekter

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til brug i store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Modul 5: Eksamensforberedelse og prøveeksamen

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamens-forberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en prøveeksamen, som du kan tage på forhånd, for at se om du er klar.

Kom igang med Trello og Scrum kurserne ved at tilmelde dig her:

Tilmeld dig online begge kurser ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurserne med det samme, og du kan tage dem når det passer ind i dit skema. Du vil have evig adgang til dem. 

Trello og Scrum kursus for bare 5.500 kr. ekskl. moms
Normalpris: 11.000 kr. ekskl. moms

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Kursus - Trello projektledelsesværktøj  × 1 kr.1.000
Subtotal kr.1.000
Moms kr.250
Total kr.1.250
  • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay. Skal du betale med EAN (E-faktura) skal du blot besvare ordrebekræftelsen med jeres EAN nummer.

Lær alt dette fra en erfaren projektleder med speciale i agil projektledelse

Mark Guldbrandsen

Certificeret Scrum Master & Product Owner og Expert i Trello

Jeg er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for projektledelse. Jeg er certificeret Scrum Master og Product Owner. Jeg har været med til at implementere den agile tankegang, herunder Scrum, i virksomheder, store som små på tværs af landet. Jeg arbejder til dagligt i Trello, og driver mine projekter derfra. Så jeg har mere end 5 års erfaring med at drive projekter med Trello. 

SCRUM Fundamental Certifikat
SCRUM Master Certifikat