Spørgsmål? Ring: 2631 7038

Ønsker du at få mere værdi ud af dine projekter?

Se videoen nedenfor hvis du vil vide mere om hvordan Agil projektledelse kan hjælpe dig med at arbejde mere effektivt med dine projekter.

Vores metode bruges blandt andet af virksomheder som:

Dit udbytte af kurset:

Deltagerprofil:

Til dig der mangler viden

Du behøver ikke kendskab til agil projektledelse før kurset, og det kan sagtens være dit første kursus i projektledelse. Kurset gennemgår nemlig Scrum metoden fra A til Z.

Til dig der mangler værktøjer

Du vil få konkrete værktøjer til at drive dine projekter med. På kurset lærer du om de koncepter, frameworks og teknikker som bruges inden for Scrum og agil projektledelse.

Overblik over Agil Projektledelse med Scrum:

Modul 1: Introduktion til Agile og Scrum

I dette indledende modul i kurset skal vi kigge på hvad agil projektledelse og Scrum er. Vi kommer hele turen gennem Scrum processen, og berører kort alle komponenterne inden vi dykker ned i dem i modul 2 og 3.

Modul 2: Scrum Principper og Aspekter

I dette modul tager vi et kig på teorien i Scrum metoden. Herunder de 5 aspekter og 6 principper. Dette modul giver dig den teoretiske forståelse for, hvordan man driver et Scrum projekt effektivt.

Modul 3: Implementering af Scrum

I dette modul gennemgår vi de 5 faser og 19 processer, som Scrum består af. Her vil du trin-for-trin lære, hvordan du starter, driver og afslutter et Scrum projekt succesfuldt. Det er her at teori bliver omdannet til praksis.

Modul 4: Skalering af Scrum i store projekter

I dette modul vil du lære hvordan Scrum kan skaleres op til brug i store projekter. Mange tror at Scrum kun kan bruges til små projekter, men det er ikke korrekt. Her vil du lære, hvordan du kan skalere det til dit projekt.

Modul 5: Forberedelse og certificeringen

Sammen med dette kursus medfølger der en intensiv eksamensforberedelse, en række gode råd til eksamen, et forberedelses cheatsheet og en certificerings eksamen, hvor du efterfølgende vil få et bevis for gennemført eksamen.

Gratis bog om Scrum

Som en del af kurset får du også tilsendt Essential Scrum bogen, som du vil skulle læse som en del af kurset. Du modtager bogen få dage efter bestilling af kurset.

Det siger tidligere kursusdeltagere:

Kurset var rigtig godt, og jeg lærte en masse af det. Jeg synes det var fint organiseret med afsnit man skulle læse i den tilhørende bog inden man skulle se video indholdet. Det fungerede rigtig fint med opdelingen af indhold i modulerne og veksling mellem læsning og video, hvilket gjorde det nemt at komme i gennem materialet.
20221209_141905 (2)
Daniel Kold
Software Developer - HSA Systems A/S
Kurset giver en super introduktion til agil projektledelse og hvad det kræver at mestre SCRUM i praksis. Kurset er bygget godt op, foregår i en intuitiv platform og har fint sammenspil mellem pensum og onlinemoduler. Tak for at trække SCRUM ned på et interessant og let forståeligt niveau, Mark!
1670596701442
Monica Liv Neerdal
Global PR Project Manager - EPOS Group A/S
Tak for et spændende og brugbart kursus. Jeg føler mig nu bedre rustet, til at prøve kræfter med agil projektledelse. Materialet har givet mig en generelt bedre forståelse, og de mange værktøjer og modeller som jeg nu ser frem til at prøve af.

Jeg er stor fan af kursets afvekslende opbygning mellem læsning og video. Samt muligheden for at tage det i etaper. Mark er god til at forklare begreberne, og man kan let relatere til projekter i ens egen hverdag.
1631727382713
Sanne Frank
Projektkoordinator - Davidsen Tømmerhandel A/S
Kurset har været utrolig lærerigt, og jeg føler mig klogere på hvordan jeg kan arbejde med agil projektledelse. Jeg lærte især hvordan jeg kan lede mine projekter mere effektivt, og hvordan jeg bedre kan inddrage kollegaer og samarbejdspartnere i projektet.

Jeg synes der var rigtig godt fokus på hvordan jeg som deltager i kurset kunne implementere det jeg lærte i hverdagen. Mark var også rigtig god til at hjælpe mig med at forstå tingene hvis der var noget som jeg var i tvivl om.
1568447141952
Maja Høgh Jensen
E-commerce & Content Specialist - LUXKIDS ApS
Jeg kan på det varmeste anbefale kurset, det har været hver en krone og investeret tid værd. Kurset her er en yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark været hurtig med tilbagemelding.
1632429909847
Peter Broløs
Co-Owner - Black Iron Horse
Online kurser er og bliver min favorit, da det kan passes ind i en travl hverdag. Marks kursus er et af de bedste jeg har prøvet, og vil klart anbefale hans kursus og tilgang til projektledelse.

Der er en meget fin balance mellem video og læsning, hvilket gør at det ikke bliver for tungt. Derudover er de jævnlig blog indlæg guld værd og understøtter processen på bedste vis.
1516870259737
Ronnie Michael Virum Nielsen
Direktør - All-Focus ApS
Mange tak for et godt kursus. Kurset ændrede helt sikkert min måde at tænke projektledelse på. Jeg føler mig nu meget mere forberedt til at håndtere de udfordringer, som jeg møder i mit arbejde.

Mark var fantastisk god til at formidle alt det faglige, det var meget jordnært og nemt at relatere til sin egen hverdag. Jeg har fået nogle meget konkrete værktøjer og metoder at drive mine projekter med som jeg glæder mig til at komme igang med at bruge. Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære mere om agil projektledelse.
1516873418261
Morten Ploug Henriksen
Konsulent - Syddansk Universitet
Man er ikke i tvivl om, at Mark er en utroligt erfaren og dygtig projektleder, som ved hvad han snakker om. Kurset er enormt lærerigt og jeg kan kun anbefale det til andre.

Ud over, at selve kurset er af høj kvalitet, så er hele oplevelsen med at tage kurset også i top. Det er en meget brugervenlig platform! Mark er altid nem at få fat på hvis man har spørgmål, og kurset er den perfekte blanding mellem læsning og video.
1570540384863
Jakob Johansen
Selvstændig
Kurset er på et godt niveau. Jeg kendte ikke noget til Scrum før jeg startede og synes jeg fik det ud af kurset, som jeg havde forventet.

Jeg synes det fungerede rigtig godt med at læse og derefter se video. Jeg fik en bedre forståelse af de forskellige dele, ved at læse først og derefter få det repeteret i videoerne og få ekstra informationer eller eksempler i videoerne.
Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre!
1549795990679
Nicole Vahl
Eksport assistent - Royal Greenland
Jeg synes at kurset var super godt. Kombinationen med bogen og videoerne fungerede rigtig fint, og jeg synes det var godt at se videoerne, og ikke kun læse omkring emnet.

Så opbygningen af kurset gjorde det let for mig forstå metoden. Jeg syntes at det var virkelig spændende og fik indtryk af at man kan komme langt med SCRUM hvis man er på udkig efter en agil metode.
1527772311424
Caroline Elnegaard
Ph.D.-studerende - Odense Universitetshospital
Det var et mega godt kursus. Scrum metoden er en virkelig spænende og interessant måde at drive projekter på. Jeg synes at videoerne er nemme at tilgå og de giver en god forståelse af materialet. Jeg vil helt sikkert anbefale kurset til mine kollegaer.
1668257208404
Torben Winterskov
Selvstændig
Jeg synes det var en rigtig god gennemgang, og det er en alletiders mulighed for at kunne tage denne form for eksamen og undervisning. Det var også en god bog som medfulgte, den passede godt sammen med det som blev fortalt online i kurset.
1516268775559
Jesper Brandborg
Selvstændig

Tag det næste skridt ved at tilmelde dig:

Tilmeld dig online kurset ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurset med det samme, og du kan tage det når det passer ind i dit skema. 

Få alt dette for bare 4.000 kr. ekskl. moms
Normalpris: 8.000 kr. ekskl. moms

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Online kursus - Agil Projektledelse i Praksis​ inkl. certificering  × 1 kr.4.000
Subtotal kr.4.000
Moms kr.1.000
Total kr.5.000
 • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay. Skal du betale med EAN (E-faktura) skal du blot besvare ordrebekræftelsen med jeres EAN nummer.

Underviser: Mark Guldbrandsen

Mark er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for projektledelse. Mark er en af landets førende eksperter i agil projektledelse. Han har en bred erfaring med ledelse og projektledelse indenfor både traditionelle og agile metoder.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen herunder. 

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Det er ikke nødvendigt at kende Scrum i forvejen for at deltage, da du får en lærebog og et pensum, som vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Scrum, så der forventes ikke noget kendskab til projektledelse, Agile eller Scrum.

Deltagerne får under kurset den nyeste SBOK™ Guide med den udleverede pensumliste. 

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer, øvelser og meget mere.

Selve undervisningen er på dansk, men der anvendes de engelske termer og engelsk undervisningsmateriale, samt supplerende online engelsk eksamen. Grunden til dette er at eksamenen er på engelsk. Så hvis alt materiale er på dansk vil det være svært at kunne bestå eksamen i sidste ende. 

Vi tilbyder evig adgang til kurset, så du kan tage det lige så snart det passer ind i dit skema. Selvom du færdiggør kurset, kan du altid komme tilbage og se videoerne igen. Vi ser mange som genser vores kursus efter noget tid, for at få opfrisket kurset. Du kan se og gense kurset så mange gange som du har lyst til.

Vi tilbyder 100% bestå garanti, så består du ikke certificeringseksamenen, får du pengene tilbage for kurset. 

 

I sidste del af kurset får du et link til hvor du kan tage certificeringseksamen. Det er en online multiple choice eksamen så du kan tage den hjemmefra, præcis når det passer dig. Og du får svar på eksamen med det samme.

Prisen for denne certificeringseksamen er allerede indregnet i kurset pris. Så du skal ikke betale ekstra for dette. 

Hvis du fortryder inden for 30 dage kan du fortryde dit køb og få pengene tilbage for kurset. Du skal blot kontakte os igennem , så annullerer vi købet.

Jeg tilbyder 2 måder at betale for kurset på:

 • Faktura betaling, her vil du inden for kort tid efter modtage en faktura som du enten kan betale via bankoverførelse
 • Du kan også betale din faktura via Mobilepay. Når du modtager din faktura vil du der have muligheden for at betale med Mobilepay.

Ja, vi tilbyder virksomhedordninger for vores kurser. Men du skal udfylde formen nedenfor “Andre spørgsmål?” hvis du ønsker et tilbud på det. Der gives forskellige tilbud ud fra hvor mange som der skal have adgang til kurset. 

Både du som person og den organisation, du arbejder for, vil drage fordel af, at du tager en projektlederuddannelse eller certificering.

Herunder har jeg listet 11 fordele både for dig og organisationen som du arbejder for.


Fordele for dig som enkeltperson:

 • Giver dig yderligere brugbar viden, færdigheder, teknikker og værktøjer for at få mere succes med at styre eller levere projekter.
 • Viser over for arbejdsgiveren, at du har lyst og engagement til at lære og forbedre sig selv og dermed øge din individuelle profil i organisationen. Dette etablerer dig som en kontinuerlig elev. Læring er en værdi i sig selv, og dem omkring dig vil respektere og beundre dig for det.
 • Forbedrer karriereudviklingsudsigterne ved at have opnået en eksternt anerkendt projektledelseskvalifikation eller certificering. Det kan stille dig bedre når du skal søge nyt job. Du er mere tilbøjelige til at blive overvejet af arbejdsgivere, hvis du har projektledelse certificering mod en person, der ikke har.
 • Giver et eksternt bredt benchmark for din viden og kompetence inden for projektledelse.
 • Du kan blive en bedre mentor. Evnen til at vejlede er i høj grad baseret på erfaring, men de bedste mentorer kan nå ud over deres erfaring. De er i stand til at reflektere over deres erfaringer og relatere det til en andens helt anden oplevelse.

Fordele for din arbejdsgiver:

 • Du kan tilbyde viden om bedste praksis, færdigheder, værktøjer og teknikker, der er erhvervet gennem den uddannelse, der er nødvendig for at opnå en projektledelseskvalifikation, der kan anvendes tilbage på arbejdspladsen.
 • Støtter enkeltpersoner med deres personlige og karriereudviklingsplanlægning. Dette kan igen resultere i øget påskønnelse af og engagement i organisationen af den enkelte medarbejder.
 • Forbedret evne og kompetence til at levere en organisations programmer eller projekter, hvilket resulterer i øget kundetilfredshed og omdømme, sparer omkostninger, udnytter ressourcer mere effektivt og påvirker moralen positivt.
 • Forbedrer en organisations egne projekt- eller programledelsesmetoder og -processer ved at få en forståelse af bedste praksis.
 • Øger organisationens troværdighed over for egne medarbejdere og kunder ved at have kompetente projektledere, der har opnået eksternt anerkendte certificeringer eller kvalifikationer.
 • Ekstern anerkendelse af en persons viden og evner inden for projektledelse, der angiver et centralt niveau af indlejret forståelse, som derefter sandsynligvis vil blive anvendt tilbage på arbejdspladsen.

Du skal nok forvente at sætte cirka to-tre arbejdsdage af til at komme igennem kurset. Eksamen tager 2 timer.

Dette kursus giver dig mulighed for at tage certificeringseksamen, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Når du har bestået testen får du tilsendt dit certificeringsbevis. 

 • Antal spørgsmål: 100 spørgsmål
 • Tid: 120 minutter
 • Format: Multiple choice

Du kan altid tage en reeksamen hvis du ikke består i første forsøg. Denne reeksamen er en del af prisen. Vi tilbyder sparring hvis du ikke består, så du er klar til reeksamen. 

Andre spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Fordele ved vores kursus:

Det tilpasser sig dit skema

Du får adgang til kurset med det samme, og du kan altid tilgå det. Det er derfor nemt at passe kurset ind i ens skema, da du kan tage det både morgen og aften. Du kan også selv vælge om du vil tage det med det samme, eller om flere måneder. 

Altid opdateret kursus

Vi opdatere løbende kurset med nye lektioner og moduler. Du får selvfølgelig også automatisk adgang til kommende lektioner og moduler så snart de kommer. På den måde har du altid adgang til opdateret viden om effektiv projektledelse. 

Se og gense kurset

Repetition er med til at øge indlæringen. og vi ser rigtig mange kursister der efter et halvt eller helt år genser kurset for at huske det hele. Du har altid adgang til kurset, så du kan altid se det igen hvis du skulle have lyst til det. 

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som Agil Projektleder?