Online Trello kursus - Lær alt omkring Trello

Kom godt i gang med Trello!

Trello er verdens mest populære projektledelsesværktøj, og du vil i dette Trello kursus lære netop hvorfor!

Billede af Trello board med Cards

Kursus i Trello projektledelsesværktøj

Her er en liste over hvad du vil lære på dette online Trello kursus:

Komplet Trello kursus for bare 3.000 kr. ekskl. moms

Dette Trello kursus har også fokus på effektivitet

Dette online Trello kursus giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde effektivt i dine projekter. Dette opnår du ved at arbejde ud fra Kanban metoden, tilføje Power-Ups og bruge Butler (automatiseringsmotoren).

Lær at arbejde ud fra Kanban metoden

Du vil undervejs i Trello kurset lære hvordan du i praksis kan arbejde ud fra Kanban metoden og drive Kanban projekter i din organisation. Med Kanban metoden kan du få det fulde udbytte af Trello platformen. 

Trello Power-Ups - Nye funktioner og integrationer

Trello kan mange ting ud af boksen, men den rigtige styrke i Trello er dens mange Power-Ups. Du vil i dette Trello kursus lære, hvordan du let integrerer med andre systemer, eller tilføjer nye funktioner til Trello via Power-Ups. 

Trello automatisering med Butler

Butler kan automatisere rigtig mange manuelle processer som kan lette arbejdspresset i projektet. Du bliver i Trello kurset introduceret til hvordan du selv kan oprette disse automatiseringer i dine projekter. 

Lektionsoversigt

Se hvilke lektioner som du kommer igennem på kurset
 • Introduktion til kurset (1:23 min.)
 • Opret en bruger (4:57 min.)
 • Opret et board (8:42 min.)
 • Opret lister (8:13 min.)
 • Opret kort (10:57 min.)
 • Kort beskrivelser, vedhæftninger og deadlines (13:36 min.)
 • Labels og Stickers (11:47 min.)
 • Checklists (8:17 min.)
 • Tilføj andre til dit board (4:58 min.)
 • Vedligeholdelse af brugere (4:43 min.)
 • Brug filtre (10:37 min.)
 • Sortering af kort (4:32 min.)
 • Søg i Trello (4:21 min.)
 • Notifikationer i Trello (8:12 min.)
 • Archived kort (5:15 min.)
 • Tilføj Power-Ups (10:49 min.)
 • Opret Automations i Trello (12:13 min.)
 • Email-to-board funktionen (4:26 min.)
 • Templates på boards (11:54 min.)
 • Afslutning (1:58 min.)

Hør fra folk der har taget dette online kursus:

Peter Broløs, Co-Owner - Black Iron Horse

Jeg har nu gennemført to kurser fra BlivProjektleder.dk, SCRUM og Trello kurset. Begge har med en overskuelig investering af tid og yderst fleksibel måde at tilegne sig ny viden, som har givet mig nye værktøjer der kan bruges med det samme.

Det at man altid kan gå tilbage og opsummere, er helt fantastisk og giver en som mig dybere læring. Og opstår der spørgsmål undervejs har Mark aldrig været længere end en mail væk og han er hurtig med tilbagemelding.

Så jeg kan på det varmeste anbefale kurserne, de har været hver en krone og investeret tid værd.

Tag det næste skridt og kom igang med Trello kurset ved at tilmelde dig her:

Tilmeld dig online Trello kurset ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil få adgang til kurset med det samme, og du kan tage det når det passer ind i dit skema. 

Komplet Trello kursus for bare 3.000 kr. ekskl. moms

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Kursus - Trello projektledelsesværktøj
  × 1
kr.3.000
Subtotal kr.3.000
Moms kr.750
Total kr.3.750
 • Du vil inden for få dage modtage en faktura på beløbet. Det vil være muligt at betale denne faktura via en bankoverførsel eller MobilePay

Lær alt dette fra en erfaren projektleder med speciale i agil projektledelse

Det er vigtigt at vælge det rigtige kursus, og et som passer til dig. Jeg har lavet dette kursus fordi jeg selv s

Mark Guldbrandsen

Certificeret projektleder

Jeg er en dynamisk & erfaren projektleder med beviste evner inden for agil projektledelse. Jeg har været med til at implementere den agile tankegang, herunder Kanban, i virksomheder, store som små på tværs af landet. Jeg arbejder til dagligt i Trello, og driver mine projekter derfra. Så jeg har mere end 5 års erfaring med at drive projekter med Trello. 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, som kursister oftest stiller mig. Får du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du velkommen til at kontakte mig via formularen herunder. 

Kurset henvender sig til dig, som er interesseret i at opnå bedre resultater med dine projekter. Det er ikke nødvendigt at kende Trello i forvejen for at deltage, da kurset vil lære dig alt hvad du skal vide.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at arbejde med Trello, så der forventes ikke noget kendskab til værktøjet på forhånd.

Kurset udbydes som e-læring, så du får adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer.

Selve undervisningen er på dansk, men der anvendes de engelske termer.

Vi tilbyder evig adgang til kurset, så du kan tage det lige så snart det passer ind i dit skema. Selvom du færdiggør kurset, kan du altid komme tilbage og se videoerne igen. Vi ser mange som genser vores kursus efter noget tid, for at få forfrisket kurset. Du kan se og gense kurset så mange gange som du har lyst til.

Hvis du fortryder inden for 30 dage kan du fortryde dit køb og få pengene tilbage for kurset. Du skal blot kontakte os igennem , så annullerer vi købet.

Jeg tilbyder 2 måder at betale for kurset på:

 • Faktura betaling, her vil du inden for kort tid efter modtage en faktura som du enten kan betale via bankoverførelse, eller via Mobilepay
 • Du kan også betale med betalingskort, der er det muligt at betale med VISA, American Express eller MasterCard. Det er pt. ikke muligt at betale med Dankort. 

Ja, vi tilbyder virksomhedordninger for vores kurser. Men du skal udfylde formen nedenfor “Andre spørgsmål?” hvis du ønsker et tilbud på det. Der gives forskellige tilbud ud fra hvor mange som der skal have adgang til kurset. 

Nogle spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Er du klar til at lære alt hvad du skal vide om Trello?

Med dette Trello kursus lære du alt hvad du skal vide for at kunne begynde at bruge Trello. Vi gennemgår alle funktionerne i Trello, og jeg deler min viden om hvad der fungere, og hvad der ikke fungere. Jeg har brugt Trello som mit primære værktøj i over 5 år nu, så jeg har en del erfaring med det!

Vind et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Skriv dig op til nyhedsbrevet nedenfor og vær med i lodtrækningen om et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Scrum-metoden er den mest populære agile projektledelsesmetode i verdenen! I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at kunne arbejde effektivt med Scrum i din organisation. Du får også muligheden for at blive certificeret i agil projektledelse.

leon-Oalh2MojUuk-unsplash

Kursus i agil projektledelse - Scrum kursus

Står du og mangler en effektiv metode til at lede dine projekter ud fra? Så er det nu at du skal slå til! Du kan nemlig få et kursus i agil projektledelse for bare 2500,- På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at drive effektive og succesfulde projekter ud fra den agile tankegang 😁

Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.