Hvad er Power BI? Og hvorfor skal du bruge det!

I dette indlæg skal vi kigge lidt på hvad Power BI er, og hvorfor du skal overveje at bruge det til at monitorere dine projekter.

Power BI er et business intelligence værktøj fra Microsoft, og det giver dig mulighed for at visualisere dine data, samt dele insights med resten af din organisation. Power BI består af flere forskellige produkter og services, og du får mest ud af det ved at udnytte de enkelte elementer, og hvordan de spiller sammen.

Power BI kan integreres med mange forskellige softwareløsninger, herunder Microsoft Dynamics 365, Salesforce og Google Analytics. Power BI Desktop er et gratis redskab, som giver dig mulighed for at opsætte forbindelse til forskellige datakilder, modellere dataene og oprette brugerdefinerede rapporter. Power BI Pro er en abonnementsbaseret service, der giver dig adgang til avancerede features såsom dele dine rapporter med andre, få adgang til Power BI-tjenester fra din egen computer og meget mere.


Mangler du et godt projektstyringsværktøj?

Jeg bruger selv MeisterTask til mine projekter! Jeg er forbløffet over hvor nemt MeisterTask er, og den har den lækreste og mest intuitive brugergrænseflade jeg har set i noget værktøj. MeisterTask har alle de funktioner som jeg har brug for out-of-the-box, uden at jeg skal bøvle med plugins eller power-ups. Der er alt fra Gantt-kort til advancerede automatiserings regler.


Power BI er et komplet værktøjssæt, der giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på data. Hvis du leder efter et business intelligence værktøj, så er Power BI det helt rigtige valg!

7 gode grunde til at bruge Power BI

Nedenfor har jeg listet 7 gode grunde til at du skal bruge Power BI som dit næste business intelligence værktøj.

  1. Power BI giver dig mulighed for at visualisere dine data på en overskuelig måde
  2. Power BI Desktop er gratis og let at bruge
  3. Power BI Pro giver adgang til avancerede features
  4. Power BI kan integreres med mange forskellige softwareløsninger
  5. Power BI giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på data
  6. Power BI er et komplet værktøjssæt der dækker alle dine behov indenfor business intelligence.
  7. Power BI er en fleksibel platform, der kan tilpasses dine præcise behov.

Hvis du leder efter et business intelligence værktøj, så er Power BI det helt rigtige valg!

Bliv mere data-drevet i jeres organisation

En af de store fordele ved at bruge Power BI er at du bliver langt mere data-drevet, og derfor nemmere kan tage de svære beslutninger. Power BI giver jer adgang til hundredvis af data visualiseringer, indbyggede AI muligheder og en tæt integration med Excel. Det er desuden let at forbinde Power BI til mange forskellige datakilder både forudbyggede og brugerdefinerede.

Derved kan I nemmere få overblik over jeres data, finde nye mønstre og trends, og deling af insights bliver langt nemmere. Power BI er altså et værktøj der kan hjælpe jer med at træffe bedre beslutninger på baggrund af data.

Kom igang allerede i dag!

Det er utrolig nemt at komme igang med Power BI. Faktisk kan du være i gang på få minutter.

Først skal du oprette en gratis konto på PowerBI.com. Det giver dig adgang til alle funktioner i Power BI. Dernæst skal du downloade programmet Power BI Desktop. Dette er det program, du skal bruge til at oprette dine Power BI-rapporter. Når Power BI Desktop er installeret, skal du starte programmet og logge på med din Power BI-konto.

Nu er du klar til at begynde at oprette rapporter og visualiseringer. Du skal blot klikke på knappen “Ny rapport” for at komme i gang. Power BI er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for dig nemt at visualisere dine data. Med Power BI kan du hurtigt oprette rapporter og dashboards, der giver dig indsigt i din virksomhed. Power BI er den nemme måde at komme i gang med business intelligence på. Kom i gang i dag!Brug for hjælp til andet?

Mark Guldbrandsen
Mark Guldbrandsen
Certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg deler her på bloggen mine erfaringer med projektledelse.

Del dette indlæg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.

Vind et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Skriv dig op til nyhedsbrevet nedenfor og vær med i lodtrækningen om et kursus i Agil Projektledelse til en værdi af 6.000 kr.

Scrum-metoden er den mest populære agile projektledelsesmetode i verdenen! I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at kunne arbejde effektivt med Scrum i din organisation. Du får også muligheden for at blive certificeret i agil projektledelse.

leon-Oalh2MojUuk-unsplash

Kursus i agil projektledelse - Scrum kursus

Står du og mangler en effektiv metode til at lede dine projekter ud fra? Så er det nu at du skal slå til! Du kan nemlig få et kursus i agil projektledelse for bare 2500,- På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at drive effektive og succesfulde projekter ud fra den agile tankegang 😁