Hvad er Power BI? Og hvorfor skal du bruge det!

I dette indlæg skal vi kigge lidt på hvad Power BI er, og hvorfor du skal overveje at bruge det til at monitorere dine projekter.

Power BI er et business intelligence værktøj fra Microsoft, og det giver dig mulighed for at visualisere dine data, samt dele insights med resten af din organisation. Power BI består af flere forskellige produkter og services, og du får mest ud af det ved at udnytte de enkelte elementer, og hvordan de spiller sammen.

Power BI kan integreres med mange forskellige softwareløsninger, herunder Microsoft Dynamics 365, Salesforce og Google Analytics. Power BI Desktop er et gratis redskab, som giver dig mulighed for at opsætte forbindelse til forskellige datakilder, modellere dataene og oprette brugerdefinerede rapporter. Power BI Pro er en abonnementsbaseret service, der giver dig adgang til avancerede features såsom dele dine rapporter med andre, få adgang til Power BI-tjenester fra din egen computer og meget mere.

Power BI er et komplet værktøjssæt, der giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på data. Hvis du leder efter et business intelligence værktøj, så er Power BI det helt rigtige valg!

7 gode grunde til at bruge Power BI

Nedenfor har jeg listet 7 gode grunde til at du skal bruge Power BI som dit næste business intelligence værktøj.

  1. Power BI giver dig mulighed for at visualisere dine data på en overskuelig måde
  2. Power BI Desktop er gratis og let at bruge
  3. Power BI Pro giver adgang til avancerede features
  4. Power BI kan integreres med mange forskellige softwareløsninger
  5. Power BI giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger baseret på data
  6. Power BI er et komplet værktøjssæt der dækker alle dine behov indenfor business intelligence.
  7. Power BI er en fleksibel platform, der kan tilpasses dine præcise behov.

Hvis du leder efter et business intelligence værktøj, så er Power BI det helt rigtige valg!

Bliv mere data-drevet i jeres organisation

En af de store fordele ved at bruge Power BI er at du bliver langt mere data-drevet, og derfor nemmere kan tage de svære beslutninger. Power BI giver jer adgang til hundredvis af data visualiseringer, indbyggede AI muligheder og en tæt integration med Excel. Det er desuden let at forbinde Power BI til mange forskellige datakilder både forudbyggede og brugerdefinerede.

Derved kan I nemmere få overblik over jeres data, finde nye mønstre og trends, og deling af insights bliver langt nemmere. Power BI er altså et værktøj der kan hjælpe jer med at træffe bedre beslutninger på baggrund af data.

Kom igang allerede i dag!

Det er utrolig nemt at komme igang med Power BI. Faktisk kan du være i gang på få minutter.

Først skal du oprette en gratis konto på PowerBI.com. Det giver dig adgang til alle funktioner i Power BI. Dernæst skal du downloade programmet Power BI Desktop. Dette er det program, du skal bruge til at oprette dine Power BI-rapporter. Når Power BI Desktop er installeret, skal du starte programmet og logge på med din Power BI-konto.

Nu er du klar til at begynde at oprette rapporter og visualiseringer. Du skal blot klikke på knappen “Ny rapport” for at komme i gang. Power BI er et kraftfuldt værktøj, der gør det muligt for dig nemt at visualisere dine data. Med Power BI kan du hurtigt oprette rapporter og dashboards, der giver dig indsigt i din virksomhed. Power BI er den nemme måde at komme i gang med business intelligence på. Kom i gang i dag!

Mest populære indlæg:

Picture of Mark Guldbrandsen
Mark Guldbrandsen
Certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg deler her på bloggen mine erfaringer med projektledelse.
Følg os på LinkedIn her:

Download bøger og se webinar: