Om BlivProjektleder.dk

Velkommen til vores hjørne af internettet, hvor passion for projektledelse og deling af viden går hånd i hånd. Mit navn er Mark Guldbrandsen, og jeg er manden og pennen bag denne blog. Med mere end 300 dybtgående blogindlæg om projektledelse har jeg delt mine års erfaringer, triumfer, udfordringer og læringsøjeblikke fra et liv dedikeret til at lede projekter.

Picture of Mark Guldbrandsen
Mark Guldbrandsen
Certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg deler her på bloggen mine erfaringer med projektledelse.

Min mission er ikke kun at dele viden, men også at skabe et fællesskab, hvor projektledere fra alle horisonter kan finde inspiration, støtte og nye perspektiver. Det er med stolthed og ydmyghed, at jeg kan sige, at vi hvert år byder velkommen til mere end 100.000 projektledere, der søger indsigt og inspiration, og som lander på BlivProjektleder.dk.

Så uanset om du er en veteran inden for projektledelse eller lige er trådt ind i denne fascinerende verden, håber jeg, du vil finde noget her, der beriger dit professionelle liv. Velkommen til vores fællesskab – lad os sammen skabe fremtidens projektledelse.

Vores mission: Vi ønsker blot at dele vores viden om omverdenen, der er ikke nogen grund til at vi laver den samme fejl flere gange hvis det kan undgås. 

Jeg har skrevet en trin-for-trin guide til projektledelse for at dele alle mine erfaringer med dig. Mit fokus er på det, jeg kalder “Projektledelse i praksis”.

Med det mener jeg, at jeg fokuserer på de metoder, som giver mening for de fleste virksomheder eller organisationer, og ignorere de metoder og teorier, som er meget upraktisk eller umulige for de fleste virksomheder eller organisationer.

Du kan hente den HELT GRATIS ved at udfylde formularen nedenfor. 

Vores trin-for-trin guide til projektledelse:

Vi har lavet denne guide til at hjælpe dig med at drive dine projekter mere succesfuldt. Der er mange bevægende dele i de fleste projekter, og man kan hurtigt overse nogle dele af projektet.

Vi har derfor lavet denne trin-for-trin guide til effektiv projektledelse. Du kan med andre ord bruge denne guide til dit næste projekt og dermed sikre dig, at du husker alt! 

Du kan igennem guiden læse omkring alt hvad du skal bruge for at kunne starte, drive og afslutte et projekt.

Hvad siger folk om samarbejdet med mig?

Da jeg så, at Mark havde skrevet en guide til projektledelse, var jeg ikke i tvivl om værdien. For Mark trives i det konkrete og at nå over målstregen. Du får derfor med garanti værktøjer, som er i øjenhøjde, og hvor der er skarp erfaring og kritisk refleksion bag. Det her er din genvej til at lære virkelighedens tricks og til, hvordan du undgår virkelighedens fejl. Denne guide er det modsatte af den støvede bog fra universitet skrevet for 50 år siden.
Jeg har arbejdet tæt sammen med Mark på flere større projekter. Selv når projekter møder mange udfordringer og tilbageslag, formåede han at holde fokus og bevare sit overblik godt hjulpet af en god portion humor og hans evne til at prioritere i tidsmæssigt udfordrende situationer. Det er min opfattelse, at en af Marks største styrker, er hans evne til at holde overblikket og samtidig bevare et skarpt øje på de små detaljer.
Morten Nysøe
Morten Nysøe
ROCKWOOL A/S
Mark har et stort drive, og derfor sjældent stiller sig tilfreds med ”business as usual”, men i stedet konstant forsøger at løfte kvaliteten af hans arbejde. I den tid, hvor jeg har arbejdet sammen med Mark, var han altid 2 skridt foran og har dermed været stærkt medvirkende til at løfte hele virksomheden digitalt. Mark har tilmed en progressiv tilgang til sine opgaver, men har også en let omgængelig personlighed.
Frederik Foldager
Frederik Foldager
Nilfisk Danmark A/S
Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Mark på et større IT-projekt. Han var opmærksom på selv den mindste detalje og greb altid bolden, hvis der er noget, som er ved at smutte mellem fingrene. To ting, som jeg synes, karakteriserer Mark, er helt sikkert hans gå-på-mod og hans stræben efter den perfekte løsning på problemerne. Han udviser altid en høj faglighed og et rigtig højt energiniveau.
Kasper Dupont
Kasper Dupont
LAKGRUPPEN A/S

Herunder er der et udsnit af mine certificeringer:

SCRUM Fundamental Certifikat
Scrum Fundamentals Certificeret
SCRUM Master Certifikat
Scrum Master Certified
Scrum Product Owner Certificeret
Certifikat IT arkitektur - Foundation
Certifikat IT system arkitektur - Practitioner