Om mig og BlivProjektleder

Der findes mange teoretiske bøger og hjemmesider omkring projektledelse, men BlivProjektleder er ikke en af dem. Så formålet med denne blog er i alt sin enkelthed at dele med dig mine erfaringer om det, jeg kalder “Projektledelse i praksis” – nemlig det, som er utrolig værdifuldt at implementere fra Scrum-, Prince2- og Kanban‐tankegangen, og undlader på samme tidspunkt at skrive om visse aspekter af traditionel projektledelse navnlig de aspekter, som bringer mindre værdi til projektet sammenholdt med tiden, som det kræver at implementere de aspekter. Ønsker du at vide mere om dette vil jeg råde dig til at læse min guide til projektledelse. Klik her for at se den – Der er lige nu også 10% rabat på bogen.

Bloggen indeholder også en række anbefalinger til værktøjer, som du kan arbejde med i dine projekter. Jeg har brugt en del tid på at finde de optimale værktøjer at bruge, hvis du ikke er vant til at drive projekter, eller hvis du ikke vil have hovedpine, hver gang du skal opdatere projektet.

Mit fokus på valg af værktøjer er ikke på, hvor mange features og flotte knapper de har, faktisk er mit fokus på det modsatte. Jeg vælger nemlig selv værktøjer ud fra hvor brugervenlige de er, og hvor nemme de er at komme i gang med for nybegyndere.

Mark Guldbrandsen

Mark Guldbrandsen 
Jeg er en Scrum-certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg skriver her på bloggen omkring mine erfaringer med, og mine tips & tricks til, projektledelse

Mine tidligere projekter

Jeg har altid været glad for at drive projekter, og altid haft en passion for digitale projekter. Herunder at lancere nye hjemmesider, CRM systemer, beregningsværktøjer eller webshops. Herunder er der et par eksempler på projekter, jeg tidligere har været med til at drive.

Jeg havde meget af tiden ikke nogen officiel uddannelse inden for projektledelse. Og det gik fint nok i starten, men da kompleksiteten af projekterne og organisationerne steg, så kunne jeg hurtigt se, at jeg var nødt til at finde mig en meget klar metodik for den måde, jeg drev mine projekter på. I dag arbejder jeg næsten udelukkende med større IT‐projekter og bruger meget af min tid på at sikre, at de forløber, som de skal.

Jeg har min guide til projektledelse for at dele alle mine erfaringer med dig. Mit fokus er på det, jeg kalder “Projektledelse i praksis”. Med det mener jeg, at jeg fokuserer på de metoder, som giver mening for de fleste virksomheder eller organisationer, og ignorere de metoder og teorier, som er meget upraktisk eller umulige for de fleste virksomheder eller organisationer.

Seneste indlæg her på bloggen