Der findes mange teoretiske bøger og hjemmesider omkring projektledelse, men BlivProjektleder er ikke en af dem.

Så formålet med denne blog er i alt sin enkelthed at dele med dig mine erfaringer om Scrum-, Prince2- og Kanban‐tankegangen. Ønsker du at vide mere om dette vil jeg råde dig til at læse min guide til projektledelse.

Jeg har også lavet en oversigt over de mange projektlederuddannelser der er på markedet, den vil hjælpe dig med at finde det rigtige projektlederkursus.

Bloggen indeholder også en række anbefalinger til værktøjer, som du kan arbejde med i dine projekter. Jeg har brugt en del tid på at finde de optimale værktøjer at bruge, hvis du ikke er vant til at drive projekter, eller hvis du ikke vil have hovedpine, hver gang du skal opdatere projektet.

Nedenfor kan du læse mere om de certificeringer som jeg har taget, samt udtalelser fra folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, og nogle eksempler på tidligere projekter som jeg har drevet.

Mark Guldbrandsen 
Jeg er en Scrum-certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg skriver her på bloggen omkring mine erfaringer med, og mine tips & tricks til, projektledelse

SCRUM Fundamental Certifikat
SCRUM Master Certifikat

Hvad siger andre?

Da jeg så, at Mark havde skrevet en bog om projektledelse, var jeg ikke i tvivl om værdien. For Mark trives i det konkrete og at nå over målstregen. Du får derfor med garanti værktøjer, som er i øjenhøjde, og hvor der er skarp erfaring og kritisk refleksion bag. Det her er din genvej til at lære virkelighedens tricks og til, hvordan du undgår virkelighedens fejl. Denne guide er det modsatte af den støvede bog fra universitet skrevet for 50 år siden.
Jeg har arbejdet tæt sammen med Mark på flere større projekter. Selv når projekter møder mange udfordringer og tilbageslag, formåede han at holde fokus og bevare sit overblik godt hjulpet af en god portion humor og hans evne til at prioritere i tidsmæssigt udfordrende situationer. Det er min opfattelse, at en af Marks største styrker, er hans evne til at holde overblikket og samtidig bevare et skarpt øje på de små detaljer.
Morten Nysøe
Morten Nysøe
ROCKWOOL A/S
Mark har et stort drive, og derfor sjældent stiller sig tilfreds med ”business as usual”, men i stedet konstant forsøger at løfte kvaliteten af hans arbejde. I den tid, hvor jeg har arbejdet sammen med Mark, var han altid 2 skridt foran og har dermed været stærkt medvirkende til at løfte hele virksomheden digitalt. Mark har tilmed en progressiv tilgang til sine opgaver, men har også en let omgængelig personlighed.
Frederik Foldager
Frederik Foldager
Nilfisk Danmark A/S
Jeg har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Mark på et større IT-projekt. Han var opmærksom på selv den mindste detalje og greb altid bolden, hvis der er noget, som er ved at smutte mellem fingrene. To ting, som jeg synes, karakteriserer Mark, er helt sikkert hans gå-på-mod og hans stræben efter den perfekte løsning på problemerne. Han udviser altid en høj faglighed og et rigtig højt energiniveau.
Kasper Dupont
Kasper Dupont
LAKGRUPPEN A/S

Mine tidligere projekter

Jeg har altid været glad for at drive projekter, og altid haft en passion for digitale projekter. Herunder at lancere nye hjemmesider, CRM systemer, beregningsværktøjer eller webshops. Herunder er der et par eksempler på projekter, jeg tidligere har været med til at drive.

Jeg havde meget af tiden ikke nogen officiel uddannelse inden for projektledelse. Og det gik fint nok i starten, men da kompleksiteten af projekterne og organisationerne steg, så kunne jeg hurtigt se, at jeg var nødt til at finde mig en meget klar metodik for den måde, jeg drev mine projekter på. I dag arbejder jeg næsten udelukkende med større IT‐projekter og bruger meget af min tid på at sikre, at de forløber, som de skal.

Jeg arbejder næsten udelukkende med Scrum-tankegangen når jeg driver projekter. Det gør jeg fordi det klart er en af de mest effektive projektledelsesmetoder der er på markedet. Det er også derfor at jeg har valgt at lave et Scrum Master kursus, hvor du kan læse alt hvad du skal vide omkring det at drive projekter efter Scrum-tankegangen.

Jeg har skrevet en trin-for-trin guide til projektledelse for at dele alle mine erfaringer med dig. Mit fokus er på det, jeg kalder “Projektledelse i praksis”. Med det mener jeg, at jeg fokuserer på de metoder, som giver mening for de fleste virksomheder eller organisationer, og ignorere de metoder og teorier, som er meget upraktisk eller umulige for de fleste virksomheder eller organisationer. Du kan hente den HELT GRATIS ved at udfylde formen nedenfor. 

Gratis bog om effektiv projektledelse

Få tilsendt denne 193 siders ebog: “Effektiv projektledelse – Din trin-for-trin guide til at drive succesfulde projekter” bare ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. 

Du vil ikke blive spammet med e-mails, og du kan afmelde dig nyhedsbrevet igen når som helst.

Kursus i agil projektledelse - Scrum kursus

Står du og mangler en effektiv metode til at lede dine projekter ud fra? Så er det nu at du skal slå til! Du kan nemlig få et kursus i agil projektledelse for bare 2500,- På kurset lærer du alt hvad du skal vide for at drive effektive og succesfulde projekter ud fra den agile tankegang 😁