Projektleder job – Her kan du finde dit næste job!

Jeg skrev for nogle måneder siden et indlæg, omkring hvor meget du bør tjene som projektleder: Projektleder løn – Så meget tjener en projektleder (2020)

Men i dette indlæg vil jeg skrive lidt omkring, hvordan du kan finde et projektleder job, så du vil i dette indlæg få en list over de steder, jeg holder øje med, når jeg skal finde et job. 

Jeg vil til sidst i indlægget også komme med et par gode råd til, hvordan du øger chancen for, at det er dig, der får jobbet. 

Men det første sted, vi skal kigge på, er selvfølgelig Jobindex. 

Jobindex

Jobindex er nok den største jobdatabase, vi har i Danmark, og det er også den, jeg som oftest bruger, når jeg skal kigge efter et nyt projektleder job. 

Jeg har endnu ikke oplevet at tjekke Jobindex, og at der ikke var et spændende projektleder job derinde. De har altid en masse jobs at vælge imellem, og det er nok også den platform, jeg bruger mest til at finde et job inden for projektledelse.

Herunder kan du se en liste over de jobs, som er ledige lige nu inden for projektledelse: 

LinkedIn Jobs

Alle som bruger LinkedIn aktivt, eller i hvert fald tjekker siden en gang imellem, er allerede bekendt med LinkedIn jobs. For LinkedIn er ret gode til at annoncere deres job annoncer ude i ens feed. 

Det som jeg godt kan lide ved LinkedIn jobs er, at de præsentere mig for spændende jobs, uden at jeg selv aktivt leder, og de viser mig endda kun dem, som er relevante, baseret på min nuværende og tidligere stillinger. 

Så man kan let ved et tilfælde falde over drømmejobbet, selv om man ikke aktivt søgte et nyt job. 

LinkedIn jobs er ligeledes altid fuld af spændende stillinger inden for projektledelse, så der er næsten altid et potentielt job, som du kan søge derinde. 

Herunder kan du se en liste over de jobs som er ledige lige nu inden for projektledelse: 

LinkedIn har klart flest jobs i Københavnsområdet og Region Midtjylland, hvor Jobindex har flere spredt ud over landet. Så det skal man lige have i mente, når man leder efter et projektleder job, at LinkedIn er bedst til de to lokationer. 

Ofir

Ofir er ikke en side, som jeg aktivt selv bruger til at søge jobs igennem, men de har faktisk en okay jobagent. 

Så det at jeg plejer at gøre, når jeg skal til at søge nye udfordringer, er at gå ind på Ofir og oprette sådan en. 

Jeg synes tit, at jeg ser job blive slået op derinde, uden at de bliver slået op i hverken Jobindex eller LinkedIn jobs. 

Så jeg vil ikke råde dig til at bruge Ofir aktivt, men hvis du ved, at du gerne vil skifte job inden for det næste halve års tid, så gå ind og opret en jobagent derinde. 

Helt generelt er der desværre ikke så mange relevante jobs derinde sammenlignet med Jobindex og LinkedIn jobs.

Herunder kan du se en liste over de jobs som er ledige lige nu inden for projektledelse: 

Som du kan se på mange af områderne, så er der ikke så mange jobs at vælge imellem. Men med en jobagent så behøver du ikke gå ind at tjekke, de sender dig mulige jobs direkte til din indbakke. 

Stepstone

Jeg har det med StepStone lidt, lige som jeg har det med Ofir.dk. Det skal ikke være et aktivt sted, at du bruger til at finde et job, men deres jobagent fungere helt fint, så det er bestemt værd at bruge 5 min på lige at sætte dette op. 

Men som med Ofir, gør det gerne noget tid, før du ønsker at skifte job, da der ikke er specielt mange jobs derinde, så det kan godt tage lidt tid, før drømmejobbet kommer flyvende ind i din mail indbakke. 

Herunder kan du se en liste over de jobs som er ledige lige nu inden for projektledelse: 

Der er desværre flere af områderne der (mens jeg skriver dette) slet ikke har et job. Og sådan tror jeg desværre tit det er, fordi at de generelt har så få jobs slået op, sammenlignet med Jobindex og LinkedIn jobs. 

Så bare opret en jobagent og derefter bare glem StepStone, de skal nok minde dig om at de eksistere derefter. 

Tak for din ansøgning

– vi har valgt at gå videre med en anden

Jeg læste denne bog for noget tid siden, og synes faktisk at den var rigtig god!

Bogen giver dig en række redskaber, som du kan bruge i din jobjagt, og som vil hjælpe dig med at finde drømmejobbet.

Du arbejder… 8 timer om dagen, 5 dage om ugen, 46 uger om året, 50 år af dit liv. Behøver du flere argumenter for at vælge det rigtige job?

Svar & Spørgsmål

Hvilken jobdatabase er den bedste? 

Generelt vil jeg sige, at Jobindex og LinkedIn job nok er de bedste jobdatabaser. Det er absolut dem, der har flest jobs i deres database, og det er også her at du vil finde jobs hos brands som Lego, Carlsberg og så videre.

Hvad med branchespecifikke jobdatabaser, er de gode?

Der er desværre ikke nogle branchespecifikke jobdatabaser for projektledere. Så mit råd ville være bare at bruge Jobindex og LinkedIn jobs.

Kan man få en email hver gang der er et nyt job?

Ja, det hedder en jobagent, og det kan du oprette i både Jobindex, LinkedIn jobs, Ofir og StepStone. Den er især rigtig god at oprette på de mindre sider som Ofir og StepStone, for så skal du ikke derind for at tjekke manuelt.

Er der en Android/IOS app jeg kan bruge? 

Både LinkedIn og Jobindex har en app, som du kan bruge, og de fungere rigtig fint. Så det ville jeg klart råde dig til at hente, det gør det nemmere at tjekke for nye spændende stillinger inden for projektledelse. 

Mest populære indlæg:

Picture of Mark Guldbrandsen
Mark Guldbrandsen
Certificeret projektleder med speciale i digitale projekter. Jeg deler her på bloggen mine erfaringer med projektledelse.
Følg os på LinkedIn her:

Download bøger og se webinar: