TeamGantt – Intuitiv og flot projektplanlægning

Indholdsfortegnelse

TeamGantt er en moderne version af de klassiske projektplanlægningsværktøjer som Microsoft Projects og lignende. TeamGantt har dog lagt deres fokus på brugervenligheden frem for features, hvilket virkelig kan mærkes, hvis man er vant til at arbejde i de mere klassiske værktøjer. TeamGantt har automatiseret mange af de opgaver, man som en projektleder skulle bruge en masse tid på, samtidig med, at de har gjort deres projektplanlægning langt mere præsentable end de klassiske værktøjer.

Jeg har efterhånden forsøgt mig med en del forskellige projektplanlægningsværktøjer. Og af alle dem, som jeg har prøvet, er TeamGantt absolut den bedste løsning jeg har fundet. Herunder kan du se nogle af de funktioner, som der gør, at jeg i dag bruger TeamGantt frem for de traditionelle aktører på markedet.

TeamGantt er tilmed gratis, hvis du kun skal have en enkelt bruger. Så det er risikofrit, at prøve det af til dig næste projekt. Så kan I efterfølgende altid kigge på, om du vil invitere dine kollegaer, til også at bruge det.

Brugervenlighed

Det at ændre start- og slut-datoen, sortere opgaver, og allokere ressourcer kan nu gøres med få klik. TeamGantt har sat fuld fokus på brugervenligheden af værktøjet, og det kan mærkes som bruger. Hvor jeg tidligere var ved at gå ud af mit gode skind, når jeg skulle lave få ændringer til en projektplan, fordi det altid endte med at tage over 30 minutter. I TeamGantt tager sådan ændringer mig i dag 1-2 minutter.

Godt overblik

I TeamGantt kan du også hurtigt få et overblik over dine teammedlemmer, og hvor mange opgaver de sidder med lige nu, og i fremtiden. Det hjælper dig som projektleder til at forstå, hvornår du kan booke teammedlemmerne til opgaver i projektet.

Dette er især behjælpeligt i større organisationer, hvor du ikke altid ved, hvor mange projekter folk er indblandet i.

IOS & Android App

En ting, jeg også elsker ved TeamGantt, er at de har lavet en super simpel App til IOS og Android telefoner. Med den kan jeg hurtigt opdatere status på nuværende opgaver, oprette nye opgaver og hurtigt allokere resurser direkte fra app’en, når du er på farten.

Den gør det også nemmere at notere ideer, som du får på farten ned direkte i din projektplan, så du ikke glemmer det.

Populære videoer

TeamGantt har lavet et ret stort bibliotek af korte videoer, der guider dig igennem platformen. De har lavet en video for næsten alle funktioner i TeamGantt, så du kan se, hvordan man arbejder med platformen.

Best in class support

Teamgantt har et af markedets bedste support teams. De står altid til rådighed og er hurtige til at svare på både emails og live chat. De har tilmed webinars, hvor de underviser folk som dig og mig i at bruge deres værktøj og i at drive projekter generelt.

Hvad siger brugerne?

TeamGantt er overall et fantastisk nemt projektplanlægnings værktøj at bruge. Jeg elsker TeamGantt af samme grund, som jeg elsker Trello, fordi det er en fleksibel løsning, som er nem at arbejde med. Jeg er med tiden begyndt at bruge sådan værktøjer oftere end de klassiske værktøjer, som JIRA og Microsoft Projects, primært fordi jeg sparer en del tid ved at bruge de her projektplanlægningsværktøjer.

Jeg er først det seneste års tid begyndt at bruge TeamGantt, men det er helt sikkert, at jeg i fremtiden bliver ved med at bruge dem. Har tidligere brugt MS Projects til mine projekter, men det lever bare ikke op til mine forventninger. Det er alt for tidskrævende at vedligeholde. TeamGantt derimod er overhovedet ikke tidskrævende, de har som sagt sat deres fulde fokus på brugervenligheden af deres platform, og automatiseret mange af de ellers manuelle processer.

Herunder kan du se hvad andre mener om TeamGantt.

Washington Hyperloop

Washington Hyperloop’s projektledere bruger TeamGantt til at håndtere opgaverne på tværs af flere projektgrupper. Hyperloop projektet er et utroligt kompliceret projekt med mange løse ender, men TeamGantt har givet dem et bedre overblik over projektet, som en helhed.

Lush Cosmetics

Lush Cosmetics bruger TeamGantt til at planlægge produktlanceringer og planlægge deres marketings aktiviteter. De bruger blandt andet TeamGantt, fordi det giver dem mulighed for at samle alle informationer omkring projekterne ét sted, og fordi TeamGantt har mulighed for at blive integreret med mange systemer, så som Basecamp og Trello

Ascent architecture

Ascent architecture bruger TeamGantt til at præsentere deres projekters fremskridt til kunderne. Deres helt store krav var, at det skulle være hurtigt at lave en projektplan, og at den skulle være meget visuel, da det skulle bruges både internt og overfor kunderne.

Mark Guldbrandsen

Mark Guldbrandsen

Erfaren projektleder med speciale i digitale projekter. Rig på erfaring med udvikling og udrulning af hjemmesider, webshops, CRM systemer og meget andet.

Værktøjer som jeg arbejder med til dagligt:

AGIL PROJEKTLEDELSE

EN TRIN-FOR-TRIN GUIDE TIL EFFEKTIV PROJEKTLEDELSE

EN SKRIDT-FOR-SKRIDT GUIDE TIL EFFEKTIV PROJEKTLEDELSE

Jeg har lavet denne guide til at hjælpe dig med at drive dine projekter mere succesfuldt. Der er mange bevægende dele i de fleste projekter, og man kan hurtigt overse nogle dele af projektet. Jeg har derfor lavet denne trin-for-trin guide til effektiv projektledelse. 

Du kan med andre ord bruge denne guide til dit næste projekt og dermed sikre dig, at du husker alt. Jeg har tilmed inkluderet links til uddybende beskrivelser af de forskellige dele af projektet. 

Grunden til, at jeg lavede guiden var, at jeg gerne ville lave, en mere håndgribelig guide til projektledelse. En som var knap så teoretisk som SCRUM eller Prince2. Så du vil nok finde denne guide lettere at implementere i praksis, end de mere traditionelle projektledelses metoder.