TeamGantt – Intuitiv og flot projektplanlægning

Indholdsfortegnelse

TeamGantt er en moderne version af de klassiske projektplanlægnings værktøjer som Microsoft Projects og lignende. TeamGantt har dog lagt deres fokus på brugervenligheden frem for features, hvilket virkelig kan mærkes hvis man er vant til at arbejde i de mere klassisk værktøjer. TeamGantt har automatiseret mange af de opgaver man som en projektleder skulle bruge en masse tid på, samtidig med at de har gjort deres projektplanlægning lang mere præsentable end de klassiske værktøjer.

Jeg har efterhånden forsøgt mig med en del forskellige projektplanlægnings værktøjer. Og af alle dem som jeg har prøvet er TeamGantt absolut den bedste løsning jeg har fundet. Herunder kan du se nogle af de funktioner som der gør at jeg idag bruger TeamGantt frem for de traditionelle aktører på markedet.

Brugervenlighed

At ændre start og slut datoen, sortere opgaver, og allokere resourcer kan nu gøres med få klik. TeamGantt har sat fuld fokus på brugervenligheden af værktøjet, og det kan mærkes som bruger. Hvor jeg tidligere var ved at gå ud af mit gode skind når jeg skulle lave få ændringer til en projektplan, fordi det altid endte med at tage over 30 minutter. I TeamGantt tager sådan ændringer mig idag 1-2 minutter.

Godt overblik

I TeamGantt kan du også hurtigt få et overblik over dine teammedlemmer og hvor mange opgaver de sidder med lige nu, og i fremtiden. Det hjælper dig som projektleder til at forstå hvornår du kan booke teammedlemmerne til opgaver i projektet.

Dette er især behjælpeligt i større organisationer, hvor du ikke altid ved hvor mange projekter folk er indblandet i.

IOS & Android App

En ting jeg også elsker ved TeamGantt er at de har lavet en super simpel App til IOS og Android telefoner. Med den kan jeg hurtigt opdatere status på nuværende opgaver, oprette nye opgaver og hurtigt allokere resurser direkte fra app’en når du er på farten.

Den gør det også nemmere at notere ideer som du får på farten ned, direkte i din projektplan, så du ikke glemmer det.

Populære Videoer

TeamGantt har lavet et ret stort bibliotek af korte videoer der guider dig igennem platformen. De har lavet en video for næsten alle funktioner i TeamGantt, så du kan se hvordan man arbejder med platformen.

Best in class support

Teamgantt har et af markedets bedste support. De står altid til rådighed og er hurtige til at svare på både emails og live chat. De har tilmed webniars hvor du underviser folk som dig og mig i at bruge deres værktøj og i at drive projekter generelt.

Konklusion

TeamGantt er overall et fantastisk nemt projektplanlægnings værktøj at bruge. Jeg elsker TeamGantt af samme grund som jeg elsker Trello, fordi at det er en fleksible løsning som er nem at arbejde med. Jeg er med tiden begyndt at bruge sådan værktøjer oftere end de klassiske værktøjer som JIRA og Microsoft Projects, primært fordi jeg spare en del tid ved at bruge de her projektplanlægnings værktøjer.

Jeg er først det seneste års tid begyndt at bruge TeamGantt, men det er helt sikkert at jeg i fremtiden bliver ved med at bruge dem. Har tidligere brugt MS Projects til mine projekter, men det lever bare ikke op til mine forventninger. Det er alt for tidskrævende at vedligeholde. TeamGantt derimod er overhovedet ikke tidskrævende, de har som sagt sat deres fulde fokus på brugervenligheden af deres platform, og automatiseret mange af det ellers manuelle processer.

Mark Guldbrandsen

Mark Guldbrandsen

Erfaren projektleder med speciale i digitale projekter. Rig på erfaring med udvikling og udrulning af hjemmesider, webshops, CRM systemer og meget andet.

Værktøjer som jeg arbejder med til dagligt: